Με βραχιόλι “Μάρτη”, για να μην… μαυρίσει (και άλλο;) ο Βασίλης Μαυρίδης, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Με βραχιόλι “Μάρτη”, για να μην… μαυρίσει (και άλλο;) ο Βασίλης Μαυρίδης, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Φορώντας το ντύσιμο που κάποιες φορές συνηθίζει, δηλαδή γκρι κοστούμι, μαύρο πουκάμισο και ροζ γραβάτα αλλά και με ένα βραχιόλι… Μάρτη που σύμφωνα με την παράδοση προστατεύει για να μην… μαυρίσουμε από τον ήλιο της Άνοιξης, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Παρασκευής.

Την χαρακτηριστική φωτογραφία του εξαιρετικού Σταμάτη Γκροζούδη ανέβασε ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα, με το “Μαρτάκι” όπως αποκαλούνται αυτά τα βραχιολάκια, τα οποία συνήθως φορούν μικρά παιδιά, στο αριστερό του χέρι. Φοβάται μην… μαυρίσει και άλλο (γιατί είναι ήδη αρκετά μελαμψός) ο κ.Μαυρίδης ή μήπως θέλει να αποφύγει το… ΜΑΥΡΙΣΜΑ από τους πολίτες στις επόμενες δημοτικές εκλογές; Γιατί είναι αλήθεια ότι η στάση του επί πολλούς μήνες και ο χειρισμός αυτού του πολύ σοβαρού θέματος που αφορά την επέκταση του ΚΥΤ και του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ από την Κυβέρνηση, έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά και πολλοί είναι πλέον αυτοί, ακόμα και φανατικοί του ψηφοφόροι, οι οποίοι του καταλογίζουν ευθύνες για αδράνεια, χαλαρότητα και καθόλου δυναμικό και ξεκάθαρη στάση από την αρχή.

Θα δούμε λοιπόν αν το βραχιόλι… Μάρτη τον προστατεύσει τόσο από το… μαύρισμα του ήλιου, αλλά κυρίως το ΜΑΥΡΙΣΜΑ όταν γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Εκτός αν πάρει μέρος σε κάποιες… άλλες εκλογές ο δήμαρχος Ορεστιάδας.