Διδυμότειχο: Απαράδεκτη κατάσταση στην είσοδο της πόλης, απογοητευτική η πρώτη εικόνα για τον επισκέπτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διδυμότειχο: Απαράδεκτη κατάσταση στην είσοδο της πόλης, απογοητευτική η πρώτη εικόνα για τον επισκέπτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κύρια είσοδος κάθε πόλης είναι σημαντικό να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού αποτελεί την πρώτη εικόνα που σχηματίζει κανείς, όταν την επισκέπτεται. Μόνο που όσον αφορά το Διδυμότειχο, η κατάσταση είναι απαράδεκτη.

Λίγο πριν την γέφυρα του Ερυθροποτάμου, την οποία μόλις περνάει κάποιος μπαίνει στην ιστορική “πόλη των κάστρων” και των Αυτοκρατόρων, ο δρόμος θυμίζει…τριτοκοσμική χώρα και πόλη, όπως μπορείτε να δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ με το επιτόπιο ρεπορτάζ του Evros-news.gr.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Επανήλθε στην επιφάνεια η λάθος διαγράμμιση πεζών,

αφού έφυγε η γκρι μπογιά με την οποία την είχαν “σβήσει” !!!

Τραγελαφική η κατάσταση και όταν περάσει κάποιος την γέφυρα και ετοιμάζεται να μπει στην πόλη. Η λανθασμένη διαγράμμιση πεζών που έγινε πρόσφατα από τις υπηρεσίες του δήμου Διδυμοτείχου και στη συνέχεια επιχείρησαν να την “σβήσουν” με γκρι μπογιά, θέμα που ανέδειξε το Evros-news.gr, ξαναβγήκε στην… επιφάνεια, μια και η βροχή και τα αυτοκίνητα “εξαφάνισαν” την γκρι μπογιά.

Έτσι τώρα, μέσα σε απόσταση 20 μέτρων υπάρχουν δυο διαβάσεις πεζών στο ίδιο σημείο. Οι άνθρωποι φροντίζουν φαίνεται να… διευκολύνουν όσο μπορούν τους πεζούς να περνούν απέναντι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ “ΣΒΗΣΜΕΝΗ” ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΒΑΣΗ

Αυτά συμβαίνουν στην κύρια είσοδο της πόλης, όπου η δημοτική αρχή του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου θα μπορούσε, ακόμα και αν δεν είναι ξεκάθαρο αν αποτελεί δική της αρμοδιότητα ή της Περιφέρειας, να φροντίσει να ρίξει 50 μέτρα άσφαλτο και να βελτιώσει το οδόστρωμα. Άλλωστε και στην γέφυρα έκανε παρεμβάσεις για την ασφάλεια της. Αλλά, μια και σήμερα λόγω Καθαρής Δευτέρας το επιβάλλει το έθιμο, μάλλον οι άνθρωποι… πετάνε χαρταετό και σε αυτή την περίπτωση.

Ένα σχόλιο

  1. με αυτεπιστασία μπορούν να βελτιώσουν το οδόστρωμα, αλλά κ. Πιτιακούδη τα μηχανήματα έργου του Δήμου Διδυμοτείχου φτιάχνουν τα χωράφια των κολλητών του αρμόδιου Αντιδημάρχου με έξοδα των δημοτών !!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*