“Νοικοκύρηδες” Γερακόπουλος, Λαμπάκης: Μια βδομάδα πριν τις εκλογές, ανέθεσαν ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ καθαρισμό βρώμικων… χαλιών (ΕΓΓΡΑΦΟ)!!!

“Νοικοκύρηδες” Γερακόπουλος, Λαμπάκης: Μια βδομάδα πριν τις εκλογές, ανέθεσαν ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ καθαρισμό βρώμικων… χαλιών (ΕΓΓΡΑΦΟ)!!!

-ΕΓΓΡΑΦΟ Γερακόπουλου στις 17 Μαίου 2019 να προσκαλέσουν υποψήφιο ανάδοχο εταιρεία καθαρισμού χαλιών-μοκετών της Ορεστιάδας!!!

Την στιγμή που θέλεις να ασκήσεις έντονη κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή Αλεξανδρούπολης του Γιάννη Ζαμπούκη, για πράξεις, παραλείψεις, δικές του ή κάποιων εκ των συνεργατών του Αντιδημάρχων ή για το… στενό περιβάλλον του που μόνο κακό του κάνει, έρχονται στα χέρια σου υποθέσεις και έγγραφα του… Λαμπακιστάν και δεν μπορείς να μην ασχοληθείς.

Γιατί τα… έργα, οι ημέρες και τα “κατορθώματα” του τέως (η έκφραση αυτή χρησιμοποιείται αντί του… πρώην, για όσους δεν πρόκειται να ξαναεπιστρέψουν ΠΟΤΕ στη θέση που ήταν και γι’ αυτό την χρησιμοποιώ), αλλά και  αρκετών εκ των συνεργατών του, δεν έχουν τελειωμό. Κι αντί ο ίδιος να σιωπά και να περιμένει να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η οποία ήδη έχει επέμβει για αρκετά θέματα και μάλιστα σε ένα από αυτά όρισε ήδη τακτική δικάσιμο για 3 κατηγορούμενους στην υπόθεση διανομής των ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ από το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης, παριστάνει με δηλώσεις του και τον τιμητή της σημερινής δημοτικής αρχής. Την στιγμή που όπως θα αποδείξουμε, έκανε πολύ χειρότερα στα 9 χρόνια που ήταν δήμαρχος, πριν η ετυμηγορία του λαού (την οποία αμφισβήτησε επί μήνες προσφεύγοντας μέχρι και στο Συμβούλιο της Επικρατείας) τον στείλει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Γιατί, μια και αναφερθήκαμε στο Πολυκοινωνικό του δήμου, η υπόθεση που ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ αυτό αφορά και τον πρώην Πρόεδρο του Χρήστο Γερακόπουλο, ο οποίος επίσης έχει το θράσος και… κουνάει το δάχτυλο στους “διαδόχους” του, ενώ θα έπρεπε στην κυριολεξία να το… ΒΟΥΛΩΣΕΙ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, γιατί έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Έχουμε και λέμε:

  • Ο κ.Λαμπάκης μιλώντας στις 10 Φεβρουαρίου στο… αγαπημένο του ραδιόφωνο, τον Status Fm που είναι ως γνωστόν το ραδιόφωνο της αντιπολίτευσης και στην εκπομπή του φίλου του Σταύρου Αποστολίδη, ήταν και πάλι… περιβόλι.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ και στη συνέχεια… θα πέσει γέλιο

  • Τι είπε ο κ.Λαμπάκης; “Η απ’ ευθείας ανάθεση προβλέπεται από το νόμο, αλλά έχει ορισμένα χαρακτηριστικά. Δηλαδή, ιδιαιτερότητα, κατεπείγον στο χρόνο, τα οποία δεν υπάρχουν εν προκειμένω”, αναφερόμενος στις απ’ ευθείας αναθέσεις της δημοτικής αρχής Ζαμπούκη. Συγνώμη, αλλά στο ΕΓΓΡΑΦΟ με ημερομηνία 17 Μαίου 2019, δηλαδή ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ πριν τις δημοτικές εκλογές της πρώτης Κυριακής 25 Μαίου, που υπογράφει ο τότε Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος και ΔΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ στο Οικονομικό Τμήμα να προσκαλέσουν τον υποψήφιο ανάδοχο για τον καθαρισμό χαλιών και μοκετών, ποιο ήταν το κατεπείγον και ποια η ιδιαιτερότητα; Ίσως επειδή τόσο ο κ.Γερακόπουλος όσο και ο κ.Λαμπάκης είναι… νοικοκύρηδες, δεν ήθελαν να αφήσουν… βρώμικα χαλιά και μοκέτες για τους επόμενους. Έτσι και αλλιώς όμω ς και άλλους τρεις μήνες μετά τις εκλογές, ως τα τέλη Αυγούστου, οι ίδιοι θα διοικούσαν. Γιατί λοιπόν τόση βιασύνη και τέτοια πρεμούρα για ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ στην συγκεκριμένη εταιρεία;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

  • Έστειλε παρόμοια έγγραφα στο Οικονομικό Τμήμα ο τότε Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Χρήστος Γερακόπουλος να προσκαλέσουν και άλλον υποψήφιο ανάδοχο για τα χαλιά και τις μοκέτες (όχι κιλίμια δεν υπήρχαν); Με πολύ χαρά θα δημοσιεύαμε αν υπάρχει και άλλο τέτοιο έγγραφο.
  • Στην επισήμανση του κ.Αποστολίδη ότι και ο ίδιος με την δημοτική του αρχή έκαναν απ’ ευθείας αναθέσεις, ο Βαγγέλης Λαμπάκης απάντησε: “Όταν χρειαζόταν εκ του νόμου. Όταν δεν υπάρχουν για το αντικείμενο αυτό ανάδοχοι”. Προφανώς σε ολόκληρη την Αλεξανδρούπολη ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθαρισμού χαλιών και μοκετών και με ΕΓΓΡΑΦΟ του κ.Γερακόπουλου δόθηκε εντολή να προσκληθεί ως υποψήφιος ανάδοχος η εταιρεία Παύλος Κόρρας από την Ορεστιάδα. 
  • Να επισημάνουμε εδώ, ότι οι απ’ ευθείας αναθέσεις έως του ποσού των 20.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ είναι απολύτως νόμιμες και μπορούν να τις κάνουν οι δήμοι. Μόνο, που όσα είπε κατηγορώντας τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τη δημοτική του αρχή, ότι φέρνει την απ’ ευθείας ανάθεση και ορίζεται μέσα στην εισήγηση και ο ανάδοχος, γυρίζουν… ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ εναντίον του, με βάση το έγγραφο Γερακόπουλου.
  • Είπε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακούσατε ο τέως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης: “Φέρνει την απ’ ευθείας ανάθεση και ορίζεται μέσα στην εισήγηση και ο ανάδοχος. Το ‘χετε ξαναδεί αυτό; Αυτό αγγίζει τα όρια της γελοιότητας”. 
  • Μα το βλέπουμε στο ΕΓΓΡΑΦΟ Γερακόπουλου και τα όρια της γελοιότητας τα αγγίζει το ΘΡΑΣΟΣ του Βαγγέλη Λαμπάκη να παριστάνει, χωρίς ντροπή και τον τιμητή.

  • Τέλος, αναφέρθηκε και στο Πολυκοινωνικό λέγοντας: “Είναι τρομερό. Για να το καταλάβει ο κόσμος. Έρχεται ένας προϋπολογισμός για έναν διαγωνισμό και έρχεται η εισήγηση. Πριν το ψηφίσουμε για να γίνει έχει μέσα στην εισήγηση και την ανάδοχο εταιρεία. Καλά, ακόμα δεν το ψηφίσαμε. Κι αν δεν τον ψηφίσαμε, πως εσύ ήρθες σε επαφή με την ανάδοχο εταιρεία. Από που και ως που”;. 
  • Έτσι είναι… Χρήστο Γερακόπουλε; Πως εσύ ήρθες σε επαφή με την ανάδοχο εταιρεία πριν ακόμα ψηφιστεί η εισήγηση για τον καθαρισμό χαλιών-μοκετών;

Φαίνεται μάλιστα ότι η συγκεκριμένη εταιρεία από την Ορεστιάδα, η ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΡΡΑΣ, πήρε τελικά με ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ την δουλειά καθαρισμού χαλιών και μοκετών του Πολυκοινωνικού και τελικά πληρώθηκε από την επόμενη δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη, με βάση το ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 19 Οκτωβρίου 2019. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΚΕΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ

Στο μόνο που θα συμφωνήσουμε με τον τέως δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, είναι με την τελευταία του φράση: “Υπάρχει ένα πολιτικό θράσος που εγώ δεν το έχω ματαδεί”.

Αν κοιταζόταν λίγο στον… καθρέφτη μήπως;