Δίπλα-δίπλα βρίσκονται τα δύο χωριά από τα οποία κατάγεται η νεαρή συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision η οποία θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.
Στη χώρα δηλαδή που γεννήθηκε και μεγάλωσε η ανερχόμενη Εβρίτισσα τραγουδίστρια, εκεί όπου μένουν οι οικονομικοί μετανάστες γονείς της, με τον πατέρα της να κατάγεται από το Σοφικό Διδυμοτείχου και την μητέρα από το διπλανό Θούριο Ορεστιάδας. Στα δυο χωριά όπου μένουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες της. Το Θούριο να θυμίσουμε είναι το χωριό και του θείου της καταξιωμένου ηθοποιού Γιάννη Στάνκογλου.
Το evros-news βρέθηκε στην είσοδο των δύο χωριών, θέλοντας να υπενθυμίσει μετά την επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού «Last Dance» από την Στεφανία Λυμπερακάκη μέσω της ΕΡΤ, με το οποίο θα προσπαθήσει να φέρει την διάκριση για την χώρα μας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ