Αλεξανδρούπολη: Συνεργεία του δήμου καθάρισαν την παραλία κάτω απ’ τον Φάρο

Αλεξανδρούπολη: Συνεργεία του δήμου καθάρισαν την παραλία κάτω απ’ τον Φάρο

Μια σημαντική παρέμβαση στην παραλία και συγκεκριμένα στην περιοχή κάτω απ’ τον Φάρο, έκαναν σήμερα συνεργεία του δήμου Αλεξανδρούπολης, που καθάρισαν τον χώρο από τα πολλά φερτά υλικά.

Η εικόνα που υπήρχε κατά μήκος της παραλίας ήταν απογοητευτική και μετά την πραγματοποίηση των έργων αναβάθμισης της περιοχής και την χρησιμοποίηση τους από εκατοντάδες πολίτες καθημερινά, το θέαμα που αντίκρυζαν ήταν αποκρουστικό. Την κατάσταση επεσήμαναν αρκετοί Αλεξανδρουπολίτες με αναρτήσεις στα social media αλλά και τοπικά ΜΜΕ και αν ο δήμος Αλεξανδρούπολης περίμενε κάποια αντίδραση από τον Οργανισμό Λιμένος (ΟΛΑ) στον οποίο ανήκει και είναι αρμοδιότητα ο χώρος, δεν πρόκειται να γινόταν το παραμικρό.

Έτσι, σήμερα το πρωί μηχανήματα και υπάλληλοι του δήμου, ξεκίνησαν την απομάκρυνση των φερτών υλικών, πολλά από τα οποία ήταν ογκώδη, αφού η θάλασσα είχε… ξεβράσει ακόμα και τεράστιους κορμούς δέντρων. Έτσι η περιοχή καθαρίστηκε και ισοπεδώθηκε και έγινε όμορφη και λειτουργική, για όσους θέλουν να περπατήσουν δίπλα στο κύμα. Ελπίζουμε οι παρεμβάσεις αυτές να συνεχιστούν και πέρα από το συγκεκριμένο σημείο και να φτάσουν από την ΑΡΓΩ έως και το ρέμα Βανικιώτη, όπου επίσης υπάρχει η ίδια κατάσταση.