Μαυρίδης: Απειλεί με μηνύσεις και αγωγές σε όσους του καταλογίζουν ευθύνες στην διαχείριση ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου

Μαυρίδης: Απειλεί με μηνύσεις και αγωγές σε όσους του καταλογίζουν ευθύνες στην διαχείριση ΚΥΤ-ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου

-“Ήδη έχω ετοιμάσει τις μηνύσεις και τις αγωγές και αρχίζει η διαδικασία από αυτή την εβδομάδα”

Μηνύσεις και αγωγές εναντίον όσων του καταλογίζουν προσωπικές ευθύνες στην διαχείριση όλους τους προηγούμενους μήνες του καυτού ζητήματος επέκτασης των ΚΥΤ και ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, προανήγγειλε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Μεθόριος” της Ορεστιάδας, που ανήκει ως γνωστόν στην οικογένεια της βουλευτίνας Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσας Γκαρά και την εκπομπή του Νίκου Πατούνα, ο κ.Μαυρίδης τόνισε ότι οι νομικοί του σύμβουλοι θα αρχίσουν από αυτή την βδομάδα την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών. Σε ποιους; Σ’ αυτούς που του άσκησαν κριτική για την στάση του από τον Σεπτέμβριο έως τώρα, τις συζητήσεις του με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη για τις οποίες δεν ενημέρωνε κανένα και την συνολική πολύ… χαλαρή στάση του και τα εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά του ακόμα και μετά την δημοσίευση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 29 Δεκεμβρίου της απόφασης για επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου στα 1.500 άτομα, η οποία τελικά ακυρώθηκε με προσωπική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είπε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Ορεστιάδας, ότι κάποιοι τον έχουν… στοχοποιήσει. “Κάποιοι το ξεχνούν εσκεμμένα, ότι υπάρχει εδώ και πάνω από δύο μήνες η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η ξεκάθαρη απόφαση μας, με τον βασικό άξονα καμία νέα δομή, καμία επέκταση στις δύο υφιστάμενες”.

-Ποιοι ξεχνάνε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου;

“Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Υπάρχει μια στοχευμένη προσπάθεια επίθεσης στο πρόσωπο μου, αυτό είναι ξεκάθαρο. Και για να μετακυληθούν οι ευθύνες από μία κυβερνητική απόφαση, το ξαναλέω ότι είναι κυβερνητική αυτή η απόφαση, με έχουν στοχοποιήσει, έχουν προσπαθήσει να επηρεάσουν μια μερίδα συνδημοτών μου, να θεωρήσουν ότι ο δήμαρχος είχε κρυφές ατζέντες και κρυφές συνομιλίες. Όλα είναι δημοσιοποιημένα, όλα είναι γνωστοποιημένα και όλα είναι επιβεβαιωμένα. Γίνεται μια τεράστια σπίλωσης. Εγώ στα πλαίσια της ομοψυχίας και του να επικεντρωθούμε στον συγκεκριμένο αγώνα, μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχω δώσει συνέχεια σε αυτά.

Όλα όμως, επειδή καταντάει πλέον συκοφαντική δυσφήμιση, θα πάρουν τον δρόμο τους και δεν είναι απλά να το πάρει κάποιος ως μία απειλή. Όταν θίγουν και την ηθική σου και την αξιοπρέπεια σου, αλλά κυρίως πλήττουν την αλήθεια, κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτά θα αποδειχθούν στις αίθουσες των δικαστηρίων, πρέπει να πάρεις αυτά τα μέτρα που θεωρείς ότι πρέπει για να προστατευθείς από αυτές τις ανήθικες επιθέσεις που βασίζονται μόνο σε ψέμα”.

-Θα φτάσετε δηλαδή να κινηθείτε δικαστικά όπως μας λέτε;

Ήδη έχω ετοιμάσει τις μηνύσεις και τις αγωγές. Οι νομικοί μου σύμβουλοι δεν προλαβαίνουν, γιατί κάθε μέρα βγαίνει και κάτι καινούργιο, αρχίζει από αυτή την βδομάδα όλη αυτή η διαδικασία. Αυτό όμως είναι το τελευταίο που απασχολεί τους συνδημότες μας. Τους συνδημότες μας τους απασχολεί να αποτρέψουμε οποιαδήποτε κυβερνητικό σχεδιασμό που έχει σχέση με τις δυο αυτές δομές”.

Θα μηνύσει και βουλευτές της Ν.Δ, 

Περιφερειάρχη και δημοτικούς συμβούλους;

Θα έχει σίγουρα τεράστιο ενδιαφέρον, εναντίον ποιων θα κινηθεί νομικά με μηνύσεις και αγωγές ο κ.Μαυρίδης. Γιατί ότι συζητούσε κρυφά επί μήνες με το υπουργείο του Νότη Μηταράκη και τον ίδιο χωρίς ποτέ να τους ενημερώσει, τον κατηγόρησαν και μάλιστα δημόσια, οι βουλευτές Έβρου της Ν.Δ, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο. Θα τους μηνύσει και αυτούς; Κι επειδή εμφανίστηκε, με την γνωστή… κουτοπονηριά και την υποκρισία που τον διακρίνει, ως… συναινετικός και ότι δεν ασχολήθηκε με όλα αυτά στα πλαίσια της ομοψυχίας του αγώνα που δίνονταν, ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ πως ο Βασίλης Μαυρίδης ήταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ όλο το προηγούμενο διάστημα που έβγαινε δημόσια και ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ τους άλλους. Πότε την αντιπολίτευση στον δήμο, πότε τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ (δεν άφησε ραδιόφωνο και τηλεοπτικό κανάλι της Θράκης και όχι μόνο που να μην βγαίνει δημόσια και να τον βρίζει), ενώ κανένας θεσμικός δεν τον κατηγόρησε όπως έκανε ο ίδιος.

Το Evros-news.gr και τον υπεύθυνο μας Κώστα Πιτιακούδη πάντως, αποκλείεται να τον περιλαμβάνει σε αυτούς που δήλωσε ότι θα μηνύσει καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές εναντίον τους. Γιατί ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕ μιλώντας στον MAXIMUM FM και τον Δημήτρη Κολιό για την στάση του στο συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνοντας ότι παρουσιάζει σε όσα γράφει και λέει, την  πραγματική διάσταση των πραγμάτων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ