Τσώνης: Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, για την τουριστική επανεκκίνηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Τσώνης: Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, για την τουριστική επανεκκίνηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θανάσης Τσώνης και είχε συναντήσεις στο αρμόδιο υπουργείο, με αφορμή τις προετοιμασίας για την τουριστική επανεκκίνηση στην χώρα μας και ειδικότερα στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Την στιγμή που η νέα καμπάνια προβολής της χώρας μας είναι ήδη σε εξέλιξη και το άνοιγμα του τουρισμού προ των πυλών σε λίγο καιρό, ο κ.Τσώνης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη και τη Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του υπουργείου Τουρισμού Βίκυ Λοϊζου. Συζήτησαν θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, οργανώνοντας τα επόμενα βήματα.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜΘ μετά τις δυο σημαντικές αυτές συναντήσεις, όπου έθεσε τα προβλήματα και τα ζητήματα που αφορούν το τουρισμό της περιοχής που είναι αρμοδιότητα του και ζήτησε λύσεις και στήριξη με συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες: “Προχωράμε με σχέδια για στοχευμένες δράσεις προς την πολυπόθητη επανεκκίνηση, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*