ΒΙΝΤΕΟ: Γέμισε Αμερικανικά άρματα, ο κάθετος άξονας Αρδανίου-Ορμενίου

Αμερικανικά άρματα που μεταφέρονταν πάνω σε νταλίκες, γέμισε σήμερα ο κάθετος άξονας Αρδανίου-Ορμενίου, όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr.

Μετά από τα αμερικανικά ελικόπτερα που συχνά πετούν στον εναέριο χώρο του Έβρου τον τελευταίο καιρό με κατεύθυνση την Βουλγαρία, τώρα έχουμε τα άρματα των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, τα οποία πήραν μέρος στην ελληνοαμαμερικανική άσκηση «ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – 21″, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ξάνθης. Από εκεί μεταφέρονται μέσω της Εγνατίας οδού και του κάθετου άξονα στο Ορμένιο και συνεχίζουν οδικώς το ταξίδι μέσω Βουλγαρίας για την Ρουμανία, προκειμένου να μετέχουν στην μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση DEFENDER-Europe 21. Κι αυτό γιατί οι ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο από τις πλημμύρες του Φεβρουαρόου,μ δεν επιτρέπουν την χρησιμοποίηση του για την μεταφορά οχημάτων των Αμερικανών, όπως συνέβη πέρυσι.

Διαβάστε ακόμα: «ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – 21»: Η εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση Ελλήνων και Αμερικανών στην περιοχή μας (φωτορεπορτάζ)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ

Πρώτα στην Οδησσό της Ουκρανίας και μετά  στην

Αλεξανδρούπολη το Aμερικανικό πλοίο “OCEAN GLORY”

Όσον αφορά το Aμερικανικό πλοίο “OCEAN GLORY”, που αναμενόταν σήμερα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να φορτώσει στρατιωτικό υλικό που ήδη έφτασε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή μας και προέρχεται από πολλές περιοχές της Ευρώπης, τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να μεταβεί πρώτα στην Οδησσό της Ουκρανίας. Εκεί επίσης θα φορτώσει στρατιωτικό υλικό των Αμερικανών και στη συνέχεια θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις αρχές Απριλίου.

Το Evros-news.gr είχε προαναγγείλει χθες την άφιξη του Αμερικανικού οχηματαγωγού και επίσης παρουσιάσαμε το στρατιωτικό υλικό που έχει ήδη συγκεντρωθεί στο λιμάνι για φόρτωση. Όμως χθες βράδυ οι Αμερκιανοί ενημέρωσαν την διοίκηση του ΟΛΑ για την αλλαγή προορισμού, με πρώτο σταθμό την Οδησσό της Ουκρανίας και μετά την Αλεξανδρούπολη. Γι’ αυτό προφανώς το Marine Traffic.com έγραφε ως προορισμό του την συγκεκριμένη πόλη με άφιξη τις 24 Μαρτίου.