Σουφλί: Λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια χωριών, για να προφυλαχθούν από χιόνι, κρύο

Σουφλί: Λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια χωριών, για να προφυλαχθούν από χιόνι, κρύο

Στο ίδιο έργο θεατές εξακολουθούν να είναι οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του δήμου Σουφλίου, αφού η παρουσία λαθρομεταναστών είναι καθημερινό φαινόμενο.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει για άλλη μια φορά το Evros-news.gr, λόγω του χιονιού που έπεσε το Σάββατο στην περιοχή του ορεινού όγκου και φυσικά του έντονου κρύου, οι νεαροί στην συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια προκειμένου να προφυλαχθούν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Μπορεί το ΚΥΤ Φυλακίου να είναι άδειο, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης να υποστηρίζει… μακριά νυχτωμένος ότι αν υπάρχουν και άλλες θέσεις δεν θα κυκλοφορούν ελεύθεροι στα χωριά όσοι μπαίνουν στην Ελλάδα, όμως οι φωτογραφίες τον διαψεύδουν.

Το σπίτι που βλέπετε βρίσκεται στο Μεγάλο Δέρειο, οι ιδιοκτήτες του μένουν στην Κομοτηνή και απλά το επισκέπτονται κάποιες ημέρες του χρόνου, οπότε επειδή δεν υπήρχε κανένας οι λαθρομετανάστες μπήκαν μέσα για να ζεσταθούν. Επίσης, εκτός από την σόμπα με ξύλα που άναψαν, βρήκαν την ευκαιρία να… μαγειρέψουν κιόλας, ενώ φεύγοντας άφησαν σκουπίδια και το σπίτι σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σπίτι το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Μεγάλο Δέρειο, μπαίνουν λαθρομετανάστες. Την άλλη φορά οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να έρθουν από την Κομοτηνή και να το καθαρίσουν από τις βρωμιές και τα σκουπίδια και να διορθώσουν κάποιες φθορές, αλλά η παρουσία λαθρομεταναστών συνεχίζεται.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*