Ουζουνίδης: Υποκρισία και αντιπολιτευτική μικροπρέπεια – Καταψήφισε την ίδια καμπάνια της ΔΕΥΑΑ που ανέθεσε ως Πρόεδρος!!!

Ουζουνίδης: Υποκρισία και αντιπολιτευτική μικροπρέπεια – Καταψήφισε την ίδια καμπάνια της ΔΕΥΑΑ που ανέθεσε ως Πρόεδρος!!!

Φαίνεται ότι στην παράταξη της αντιπολίτευσης “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, το… βαρέλι δεν έχει πάτο και ορισμένοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τον επικεφαλής τους στον… κατήφορο, διεκδικώντας οι ίδιοι το όσκαρ υποκρισίας, αντιπολιτευτικής μικροπρέπειας και θράσους.

Ένας από αυτούς σίγουρα είναι ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης Γιώργος Ουζουνίδης, που σε ένα… ρεσιτάλ πολιτικής ξετσιπωσιάς, χωρίς τσίπα και παραμικρό ίχνος ντροπής, πριν λίγες ημέρες στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΑ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ το ποσό των 6.448 ευρώ για επικοινωνιακές δράσεις «Ευαισθητοποίησης των πολιτών για το νερό» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Στη συνεδρίαση που διεξήχθη δια περιφοράς στις 19 Μαρτίου 2021, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ δικαιολόγησε την ψήφο του υποστηρίζοντας ότι: “Υπάρχει υπερβολή στο ποσό της δαπάνης”. Θεώρησε δηλαδή ένα από τα… πρωτοπαλίκαρα της αντιπολίτευσης Λαμπάκη, ότι είναι πολλά τα 6.448 ευρώ (μαζί με τον ΦΠΑ) για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα ίδια ακριβώς χρήματα είχε μοιράσει

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΑ το 2019!!!

Τον… έπιασε ο πόνος τον Γιώργο Ουζουνίδη για τα χρήματα των δημοτών και ήταν ο μοναδικός που ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την συγκεκριμένη δαπάνη, η οποία ήρθε ως εισήγηση στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Γενικής Διευθύντριας της Δ.Ε.Υ.Α.Α. κ. Κυριακής Χαμουρατίδου και εγκρίθηκε τελικά κατά πλειοψηφία, με τον κ.Ουζουνίδη να ψηφίζει κατά, όπως βλέπετε και στην σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΡΝΗΣΗ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΔΕΥΑΑ

Πόσο τεράστιος πολιτικός υποκριτής και πολιτικός σαλτιμπάγκος, πόσο μικροπρεπής αντιπολιτευτικά μπορεί να είναι κάποιος που ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ το συγκεκριμένο ποσό, όταν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, τον Μάρτιο του 2019, ως Πρόεδρος της ίδιας εταιρείας, της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (ΔΕΥΑΑ), ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ στα τοπικά ΜΜΕ; Για να είμαστε δίκαιοι, όχι ακριβώς το ίδιο ποσό, αλλά 6.397,12 ευρώ, δηλαδή 51 ευρώ λιγότερα. Ίσως ο κ.Ουζουνίδης να θεώρησε υπερβολή στο ποσό της δαπάνης τα επιπλέον 51 ευρώ της σημερινής διοίκησης, σε σχέση με το ποσό που ο ίδιος μοίρασε τον Μάρτιο του 2019, για την ίδια ακριβώς καμπάνια της Δημοτικ΄λης Επιχείρησης όπου ήταν Πρόεδρος: Για την «Ευαισθητοποίηση των πολιτών για το νερό» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού”, όπως αναφέρουν 5 συνολικά αποφάσεις του που δημοσιεύθηκαν στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 20 και 21 Μαρτίου 2019.

Με αυτές μάλιστα, χωρίς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά εγκρίνοντας απλά με την υπογραφή του την εισήγηση του τότε Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΑΑ κ.Κακαλή, μοίρασε ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ στα τοπικά ΜΜΕ όπως μπορείτε να δείτε, ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ με φέτος, αλλά ως… αντιπολίτευση πλέον ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ το ποσό με την αιτιολογία ότι είναι υπερβολικό το ποσό!!! Ο ίδιος λοιπόν τότε, χωρίς συνεδρίαση και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΑ όπως συνέβη τώρα, διέθεσε στα τοπικά τηξλεοπτικά κανάλια, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες (ανάμεσα τους και εμείς, το Evros-news.gr που είχαμε πάρει 100 ευρώ όπως και τα άλλα σάιτ) τα εξής ποσά:

Τρία Τηλεοπτικά κανάλια                   1.845,12  ευρώ

Ραδιοφωνικοί σταθμοί     1.674+1.240=2.914 ευρώ

Τρεις Εφημερίδες                                    770        ευρώ

Ιστοσελίδες                                                868       ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ                                                   6.397,12 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΟΛΙΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Τέτοιοι άνθρωποι, χωρίς ίχνος τσίπας και αξιοπρέπειας, αλλά με αντιπολιτευτική μικροπρέπεια, όπως ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Ουζουνίδης,  αποτελούν την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και… ονειρεύονται ότι ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης θα τους δώσει… άφεση αμαρτιών, για να ξαναδιοικήσουν τον δήμο. Όταν δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να… αυτοεξεφτελίζονται, όπως έκανε ο κ.Ουζουνίδης ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ τώρα, αυτό που ο ίδιος με προσωπiκές του αποφάσεις ανέθετε ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ, γιατί το… βαρέλι δεν έχει πάτο. Μετά τους “εξαφανισμένους” τόνους ακτινιδίων ή άλλων εκατοντάδων φρούτων που ακόμα και… νεκρούς ανασταίνουν, την… σίτιση πολιτών ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ τους οποίους δεν δίστασαν να εκθέσουν, έρχονται και οι… Ουζουνίδηδες να δείξουν ότι σε κάποιους δεν υπάρχει πραγματικά πολιτική τσίπα.

Υ.Γ: Έκαναν ότι μπορούσαν ως δημοτική αρχή ο Λαμπάκης και το περιβάλλον του να φέρουν τον Γιάννη Ζαμπούκη στην θέση του δημάρχου και τώρα έχουν επιδοθεί σε τεράστιο… αγώνα δρόμου όλοι τους, κάνοντας τα πάντα για να τον… ξαναβγάλουν και το 2023 πάλι δήμαρχο, άσχετα αν αυτός υλοποιεί αυτά που περιμένει ο κόσμος. Για τέτοια… σαίνια μιλάμε και ύστερα τους φταίει ο… Πιτιακούδης (που είναι και… υπερεκτιμημένος όπως λέει μια… ψυχή στην παράταξη Ζαμπούκη.