Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε 3 δήμους του Έβρου, για τις πλημμύρες – Στο Σουφλί τα περισσότερα

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε 3 δήμους του Έβρου, για τις πλημμύρες – Στο Σουφλί τα περισσότερα

-Ο δήμος Σουφλίου παίρνει τα περισσότερα χρήματα (157.890 ευρώ) σε σχέση με Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Τίποτα για τον δήμο Διδυμοτείχου

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 456.898,00€, για την υλοποίηση του προγράμματος κοινωνικής προστασίας, με σκοπό την χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων σε πληγέντες κατοίκους από φυσικές καταστροφές, ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ χθες 24 Μαρτίου και υπογράφει ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, από το νομό Έβρου λαμβάνουν μέρος αυτής της έκτακτης ενίσχυσης οι δήμοι Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, ενώ δεν υπάρχει ούτε ευρώ για τον δήμο Διδυμοτείχου. Τα χρήματα αυτά αφορούν τις θεομηνίες 11 και 12 Ιανουαρίου και 1 Φεβρουαρίου και θα δοθούν για τις άμεσες Βιοτικές Ανάγκες και την Αντικατάσταση Οικοσκευής των πληγέντων κατοίκων.

Τα περισσότερα χρήματα παίρνει ο δήμος Σουφλίου και συγκεκριμένα 157.890 ευρώ (η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Καλακίκου… βάζει σε όλους τα γυαλιά με τον τρόπο που λειτουργεί) και ακολουθούν ο δήμος Αλεξανδρούπολης με 63.162 ευρώ και ο δήμος Ορεστιάδας με 30.990 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΤΣΑ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΒΡΟΥ