Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης και την ερχόμενη βδομάδα

Αλεξανδρούπολη: Συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης και την ερχόμενη βδομάδα

Συνεχίζονται οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης και την ερχόμενη βδομάδα, όπως αναφέρει με ανακοίνωση του ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Αρχής γενομένης από την Δευτέρα, 29 Μαρτίου στις 18:00, διαβάζουμε έναν ύμνο στην αληθινή φιλία. Μπορεί, άραγε, ένα μικρό αγόρι να γίνει φίλος με μία μηλιά; “Το δέντρο που έδινε” του ΣελΣίλβερσταϊν είναι ένα βιβλίο με πολλές ερμηνείες που μας καλεί να ανακαλύψουμε τα συναισθήματά μας, καθώς αποτελεί μια συναισθηματική ερμηνεία του χαρίσματος που έχουν εκείνοι που ξέρουν να δίνουν κι εκείνοι που ξέρουν να ανταποδίδουν.

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 4-8 ετών.

Την Τετάρτη, 31 Μαρτίου στις 18:00, ξανασυναντάμε τη γνωστή πονηρή αλεπού με το πάντα φορτωμένο της σακίδιο. Όμως, αυτή τη φορά, μαζί με το μεταλλόφωνό της, κουβαλάει καινούργιες μελωδίες και τέσσερις φίλους της! Τη Μιμή και τον Φασόλα, δύο πανέξυπνα ποντικάκια, τον Μάτσαρτ, έναν υπέροχο σκύλο, αλλά και τον πανούργο γάτο, τον Σαλιέρη, ο οποίος δυσκολεύει το μουσικό έργο των υπόλοιπων ζώων. Θα καταφέρουμε με την βοήθεια των μικρών μας φίλων να πιάσουμε τον τονΣαλιέρη;

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 4-9 ετών.

Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Zoom και είναι δωρεάν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας :2551089690

e-mail: axdlibrary@gmail.com