Σουφλί ΤΩΡΑ: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε μαντρί στο Μεγάλο Δέρειο (πολλά ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί ΤΩΡΑ: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε μαντρί στο Μεγάλο Δέρειο (πολλά ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ίδιο απαράδεκτο και προκλητικό έργο θεατές, βρέθηκαν οι κάτοικοι των ορεινών χωριών του δήμου Σουφλίου, αφού πριν λίγη ώρα λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε μαντρί στο χωριό Μεγάλο Δέρειο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως βλέπετε και στα ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και του κρύου, οι λαθρομετανάστες που στο μεταξύ… εξαφανίστηκαν, άναψαν φωτιά για να ζεσταθούν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει πυρκαγιά που κατέστρεψε το μαντρί.

Αυτό φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, μια και συχνά ποιμνιοστάσια γίνονται παρανάλωμα του πυρός από φωτιές που ανάβουν λαθρομετανάστες για να ζεσταθούν ή και να μαγειρέψουν. Οι κάτοικοι του Μεγάλου Δερείου και των άλλων χωριών της περιοχής (Ρούσσα, Γονικό, Σιδηρώ κ.α) διαμαρτύρονται συνέχεια γιατί αστυνόμευση δεν υπάρχει και αντιμετωπίζουν συχνά τέτοια σοβαρά προβλήματα.

Μάλιστα επαναφέρουν και πάλι το αίτημα, να υπάρξουν τα κλιμάκια του Στρατού που ήταν πολύ αποτελεσματικά παλαιότερα και επενέβαιναν άμεσα. Γιατί η κατάσταση παραμένει δυστυχώς το ίδιο άσχημη και κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή όχι μόνο οι περιουσίες τους αλλά και οι ίδιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σουφλί: Λαθρομετανάστες μπαίνουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια χωριών, για να προφυλαχθούν από χιόνι, κρύο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουφλί: Οι λαθρομετανάστες… λιάζονται και βολτάρουν ανενόχλητοι στο Μεγάλο Δέρειο