Φυλάκιο Ορεστιάδας: Λαθρομετανάστες εισέβαλαν σε αποθήκη κατοίκου, μόλις 200 μέτρα απ’ το ΚΥΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φυλάκιο Ορεστιάδας: Λαθρομετανάστες εισέβαλαν σε αποθήκη κατοίκου, μόλις 200 μέτρα απ’ το ΚΥΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν στον Έβρο είτε από την Τουρκία μέσω του ποταμού, είτε από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όπως έχουμε πολλές φορές παρουσιάσει από το Evros-news.gr, μπαίνουν σε αποθήκες και ακατοίκητα σπίτια.

Λαθρομετανάστες περνούν φυσικά πολλές φορές και από το Φυλάκιο Ορεστιάδας, όπου βρίσκονται οι δυο δομές φιλοξενίας, το ΚΥΤ και το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ, αλλά δεν… πηγαίνουν μέσα (όπως θα ήθελε και ο Νότης Μηταράκης), αλλά συνεχίζουν τον δρόμο τους για το εσωτερικό της χώρας. Κάτι παρόμοιο προφανώς έγινε και χθες βράδυ, αφού όπως καταγγέλει κάτοικος του χωριού και έστειλε το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ, στο κτήμα της που βρίσκεται 200 μέτρα από το ΚΥΤ Φυλακίου, όταν σήμερα το πρωί πήγε στις αποθήκες της που υπάρχουν στο κτήμα της, τις βρήκε ανοιχτές, με παραβιασμένες πόρτες και παράθυρα.

Μέσα υπήρχαν πεταμένα κάτω αποτσίγαρα και άλλα σκουπίδια, σημάδια ότι πέρασαν από εκεί λαθρομετανάστες και μπήκαν μέσα είτε για να βρουν κάτι να φάνε, είτε για να μείνουν για λίγο χρονικό διάστημα πριν συνεχίσουν την πορεία τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*