Πολυχρονίδης: Συγκινημένος γιατί το βαφτιστήρι του, ο μικρός Βαγγέλης, νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε απ’ τις ΗΠΑ

Πολυχρονίδης: Συγκινημένος γιατί το βαφτιστήρι του, ο μικρός Βαγγέλης, νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε απ’ τις ΗΠΑ

Με μια χαρακτηριστική φωτογραφία και φανερά συγκινημένος, ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης, μοιράστηκε την τεράστια χαρά του, αφού το “βαφτιστήρι” του, ο επίσης Εβρίτης 10χρονος σήμερα Βαγγέλης, νίκησε τον καρκίνο και επέστρεψε υγιής απ’ τις ΗΠΑ.

Τον Ιούνιο του 2017, μέσω της εφημερίδας “Espresso”, ο συντοπίτης μας παρουσιαστής (από τη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας) του «Τροχού της Tύχης», οργάνωσε φιλανθρωπική εκστρατεία και ο μικρός Βαγγελάκης ταξίδεψε τελικά στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, στο γνωστό νοσοκομείο Memorial των ΗΠΑ. Μέσα σε λίγες ημέρες από τις 12 Ιουνίου 2017 μέχρι τις 17 του μήνα υπήρξε τόσο τεράστια ανταπόκριση και κινητοποίηση του κόσμου, που  συγκεντρώθηκε το ποσό των 500.000 δολαρίων. Μισό εκατομμύριο δηλαδή από την συγκινητική βοήθεια του κόσμου, ανάμεσα τους φυσικά και ολόκληρου του Έβρου που είχε ξεσηκωθεί συνεισφέροντας οικονομικά.

Σήμερα ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του που αγκάλιασε γερό και δυνατό το βαφτιστήρι του που επέστρεψε από την Αμερική γερό, δυνατό και έχοντας βγει νικητής από αυτή την δύσκολη, πολύχρονη “μάχη” με τον καρκίνο. Γι’ αυτό και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Οι καλές ειδήσεις είναι αυτές που μας έλειψαν και έχουμε ανάγκη αυτούς τους καιρούς. Για αυτήν την καλή είδηση έχετε και εσείς μεγάλο μερίδιο ευθύνης οπότε με μεγάλη χαρά την μοιράζομαι μαζί σας!
Ο Βαγγελάκης μας επέστρεψε. Έχει πολλές αγκαλιές να αναπληρώσει. Χιλιάδες χαμένα φιλιά με τον νονό για κάθε μέρα που γινόταν πιο δυνατός εκεί στις ΗΠΑ. Θα κάνει για πρώτη φορά φίλους εδώ στη χώρα του, την οποία αμυδρά θυμάται αφού έφυγε πολύ μικρούλης. Τον περιμένει μαζί με τους γονείς του, μια ολοκαίνουργια ζωή γεμάτη αισιοδοξία.
Να είμαστε υγιείς, ενωμένοι, να αγαπάμε τους ανθρώπους και να φροντίζουμε όλα τα παιδιά αυτού του κόσμου. Αυτή είναι η κληρονομιά μας. Αλλιώς είμαστε πάμπτωχοι”.

Τον Μάιο του 2019 0 πολύ αγαπητός και σπουδαίος χαρακτήρας συμπατριώτης μας τηλεπαρουσιαστής του πετυχημένου εδώ και χρόνια “Τροχού της Τύχης” σε ταξίδι που έκανε στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους, συνάντησε το βαφτιστήρι του, τον μικρό Βαγγέλη Ελευθεριάδη επίσης από τον Έβρο, που κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο. Μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί.

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο νονός του μικρού συντοπίτη μας Βαγγέλη που κατάφερε να νικήσει την αρρώστια του, είχε επίσης γράψει:

«Ο Βαγγέλης βρίσκεται στην Αμερική, σε καλή κατάσταση και είναι καθαρός από τον καρκίνο. Έτσι λένε οι γιατροί. Σε ένα χρόνο από τώρα θα έχει βγει από το νοσοκομείο. Ο Βαγγέλης είναι πλέον επτά χρονών και παρά τις δυσκολίες, το ανοσοποιητικό του σύστημα ανταποκρίθηκε. Είναι δυνατός για όλους τους Έλληνες», είχε πει ο παρουσιαστής με την μεγάλη καρδιά και ένα από τα καλύτερα παιδιά, στην εφημερίδα “espresso”.

Τότε είχε επίσης τονίσει, πως δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει το βαφτιστήρι του στην Ελλάδα για να το σφίξει στην αγκαλιά του, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε, αφού τον συνάντησε στην Αμερική όπου βρέθηκε και μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε:

Ο Iron man μου.  
Σ ‘ αγαπώ 3.000 ??

Ο αγαπητός σε όλους Εβρίτης παρουσιαστής δεν σταμάτησε στις ευχαριστίες όταν έκανε δηλώσεις: «Ο Βαγγέλης δεν είναι μόνο το δικό μου παιδί και των γονιών του, της Δήμητρας και του Στέλιου. Είναι παιδί όλων μας. Αυτό που έκανε η Espresso ξεκινώντας την προσπάυεια, απέδειξε τη δύναμη του Τύπου και πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένα θέμα με αξιοπρέπεια και αγάπη. Ακόμη και τα 5 ευρώ που μπορεί να έδωσε κάθε ελληνική οικογένεια έδωσαν πνοή ζωής στον Βαγγέλη. Είναι στο χέρι μας, λοιπόν, να σώσουμε όλοι μαζί και άλλα παιδιά, αξιοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ», είχε πει ο Πέτρος Πολυχρονίδης τον Δεκέμβριο του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τεράστια συγκίνηση: Ο Πέτρος Πολυχρονίδης συνάντησε στην Αμερική το βαφτιστήρι του Βαγγελάκη, που νίκησε τον καρκίνο!!!