Σουφλί: Πένθος για τον θάνατο του Νίκου Μπουρουλίτη, ιδιοκτήτη της ομώνυμης εταιρείας μεταξωτών

Σουφλί: Πένθος για τον θάνατο του Νίκου Μπουρουλίτη, ιδιοκτήτη της ομώνυμης εταιρείας μεταξωτών

Θλίψη και πένθος σκόρπισε στο Σουφλί ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία μεταξωτών Νίκου Μπουρουλίτη, ιδιοκτήτη της ομώνυμης εταιρείας “Μεταξωτά Σουφλίου Μπουρουλίτη” και του Λαογραφικού Μουσείου “ΤΑ ΓΝΑΦΑΛΑ” με θέμα το μετάξι.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Νοσοκομείο με προβλήματα υγείας και “έφυγε” σήμερα από την ζωή, προσθέτοντας άλλη μια σημαντική απώλεια καταξιωμένου επιχειρηματία, παθιασμένου με την πόλη του Σουφλίου και αγωνιστή για την προβολή της, μετά την περσινή του οινοποιού Θανάση Μπέλλα.

Ανακοίνωση για την απώλεια του Νίκου Μπουρουλίτη εξέδωσε η ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΣΟΥΦΛΙΟΥ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, όπου αναφέρει:

“Με βαθιά θλίψη και δάκρυα στα μάτια χαιρετούμε έναν αγαπημένο φίλο, συνάδελφο και συναγωνιστή στο τελευταίο του μεγάλο ταξίδι.

Ο Νίκος Μπουρουλίτης ένας άνθρωπος που αγάπησε τόσο πολύ τον τόπο του και το μετάξι, ένας άνθρωπος αγωνιστής, χειμαρρώδης και οραματιστής έφυγε από κοντά μας.

Καλό ταξίδι φίλε Νίκο…..
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του”.

Το Νίκο Μπουρουλίτη αποχαιρέτισε και ο συνάδερφος του στον τομέα του μεταξιού Γιώργος Τσιακίρης, κοινοποιώντας την ανακοίνωση της Ένωσης Επαγγελματιών και γράφοντας:

“Καλό ταξίδι φίλε Νίκο…έχεις πολλά να διηγηθείς εκεί που πάς”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*