Πόσα εισπράττει τον μήνα ως Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης

Πόσα εισπράττει τον μήνα ως Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης

Το ποσό των 1.000 ευρώ, εισπράττει κάθε μήνα ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΠΕΔ), ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

Μάλιστα τα χρήματα αυτά που είναι τα ίδια κάθε μήνα, δεν του καταβάλλονται ως μηνιαίος μισθός, αλλά ως Έξοδα Παράστασης όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο έγγραφο που δημοσιεύεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και φέρει την υπογραφή του. Να πούμε επίσης, ότι τα 1.000 ευρώ είναι μικρά και μετά την αφαίρεση των κρατήσεων, το καθαρό ποσό που μπαίνει στην τσέπη του κ.Μαυρίδη από την ΠΕΔ είναι 788 ευρώ. Ούτε 8… ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ δηλαδή, όπως αποκαλεί τα ευρώ το… κουμπαράκι του, ο αποτυχημένος υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης. Πάντως προστίθενται και αυτά στον μισθό του δημάρχου, που είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΟ

Να επισημάνουμε πάντως, ότι ο δήμαρχος Ορεστιάδας και Πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ, για την συγκεκριμένη θέση εισπράττει ως Έξοδα Παράστασης λιγότερα από τον Επιστημονικό Συνεργάτη που έχει προσλάβει, τον επί χρόνια δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, ο οποίος αν και είχε δηλώσει πως αποχωρεί οριστικά από την τοπική αυτοδιοίκηση, όμως τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη του κ.Μαυρίδη δεν την αρνήθηκε. Γι’ αυτήν εισπράττει κάθε μήνα (ως μισθό αυτός) μικτά 1.775,43 ευρώ και καθαρά μετά τις κρατήσεις 1.107,39 ευρώ, αν και ακόμα… ψάχνουμε να βρούμε τι ακριβώς υπηρεσίες προσφέρει στον Πρόεδρο της ΠΕΔ ΑΜΘ του οποίου έτσι και αλλιώς ο ρόλος του είναι ουσιαστικά… διακοσμητικός.

Η απόφαση πρόσληψης του πάντως, με υπογραφή Μαυρίδη, ανέφερε:

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ των ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΠΕΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΜΟΙΒΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΙΔΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*