ΝΤΡΟΠΗ: Τουλάχιστον 20… νεκροί “υπέγραψαν” ότι πήραν φρούτα επί δημαρχίας Λαμπάκη στο Πολυκοινωνικό!!!

ΝΤΡΟΠΗ: Τουλάχιστον 20… νεκροί “υπέγραψαν” ότι πήραν φρούτα επί δημαρχίας Λαμπάκη στο Πολυκοινωνικό!!!

Κάποιοι στην πρώην δημοτική αρχή του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη φαίνεται ότι δεν έχουν ίχνος ντροπής και τσίπας τελικά, αφού αντί να απολογούνται για τα… έργα και τις ημέρες τους, παριστάνουν και τους τιμητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr και συνεχίζοντας το χθεσινό ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ μας ρεπορτάζ για όσα τραγελαφικά διαδραματίζονταν στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης επί των προηγούμενων Προέδρων Χρήστου Γερακόπουλου και Αντώνη Βαμβακερού, μαθαίνουμε ότι:

  • Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρέθηκαν, διασταυρώθηκαν και επιβεβαιώθηκαν, τουλάχιστον 20 άτομα από την περιοχή των Φερών που έχουν πεθάνει, βρέθηκαν να έχουν “ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ”  στις λίστες ωφελούμενων του Πολυκοινωνικού ότι πήραν φρούτα… μετά θάνατον. Μάλιστα συγγενείς τους κατέθεσαν ως αποδεικτικά στοιχεία τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των ατόμων αυτών, που κάποιοι επί διοίκησης Γερακόπουλου εμφανίζουν ότι πήραν φρούτα και μάλιστα υπέγραψαν κιόλας!!!

  • Όπως γράψαμε χθες, ανυποψίαστοι πολίτες εμφανίζονται σε λίστες να έχουν υπογράψει ότι πήραν φρούτα, κάτι που ποτέ δεν έγινε. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα φέρονται να υπέγραψαν σε περισσότερες από μια λίστες ωφελούμενων και μάλιστα κάθε υπογραφή τους είναι εντελώς διαφορετική, κάτι που σημαίνει πως κάποιος άλλος υπέγραψε για λογαριασμό τους. Το διαπίστωσαν και “ιδίοις όμμασι” πως “υπέγραψαν” όχι μόνο σε μια αλλά και σε περισσότερες λίστες, όμως η υπογραφή δεν είναι δική τους.
  • Επίσης, υπάρχουν στις λίστες της σίτισης, δηλαδή ωφελούμενων του Πολυκοινωνικού που είναι για τους απόρους και γι’ αυτό τους δίνεται και φαγητό καθημερινά, να έχουν επίσης παραλάβει φρούτα και να υπέγραψαν, δημότες… υπεράνω υποψίας. Δηλαδή επιχειρηματίες που δεν χρειάζονται και δεν μπορεί να βρίσκονται σε αυτή την λίστα, ακόμα και ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, που όταν ενημερώθηκαν έγιναν έξαλλοι. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα είναι σημαντικά στελέχη της παράταξης Λαμπάκη!!!
  • Δηλαδή, φρούτα και άλλα ωφελήματα που προορίζονται και δίνονται μέσω του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης για τους άπορους, τους φτωχούς, τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους, είτε εμφανίζονται να διατέθηκαν σε ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν τα πήραν και φυσικά ούτε υπέγραψαν, είτε έχουν “εξαφανιστεί”.

Διαβάστε ακόμα: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης: ΣΟΚ για ανυποψίαστους πολίτες, που εμφανίζονται να “υπέγραψαν” ότι πήραν φρούτα!!!

Αυτά τα… όμορφα, ηθικά και αγγελικά πλασμένα γινόταν λοιπόν στο Πολυκοινωνικό επί δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και Προεδρίας Χρήστου Γερακόπουλου και Αντώνη Βαμβακερού και έρχονται συνέχεια στην επικαιρότητα, χάρη στις προσπάθειες και την εντολή που έδωσε η σημερινή Πρόεδρος Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, αφού ο προκάτοχος της Νίκος Ραπτόπουλος που… πολυδιαφήμιζε την διοικητική του εμπειρία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δεν φαίνεται να είχε ασχοληθεί.

Ήδη πολλά από τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης, όπου έχουν παραδοθεί φάκελοι με στοιχεία από την σημερινή Πρόεδρο Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, όταν έφτασαν στα χέρια της τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα και είναι άγνωστο γιατί δεν είχε συμβεί αυτό νωρίτερα. Στους μήνες που Πρόεδρος ήταν ο Νίκος Ραπτόπουλος, ο πρώτος που διόρισε στην θέση αυτή η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη όταν ανέλαβε την διοίκηση τον Σεπτέμβριο του 2019. Μάλιστα και χθες παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης νέοι φάκελοι, οι οποίοι μάθαμε πως περιλαμβάνουν και Υπεύθυνες Δηλώσεις συγγενών νεκρών που φέρονται να πήραν φρούτα μετά θάνατον, αλλά και προσώπων που επίσης… δεν αναγνώρισαν τις υπογραφές τους και είχαν άγνοια ότι πήραν από το Πολυκοινωνικό φρούτα που ποτέ φυσικά δεν έλαβαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξανδρούπολη: Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ερευνά κεντρικά τις διανομές 5.500 τόνων φρούτων του Πολυκοινωνικού!!!