Έξαλλος ο δήμαρχος Σαμοθράκης Ν.Γαλατούμος με Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης για το ξερίζωμα δέντρων στο λιμάνι Καμαριώτισσας

Έξαλλος ο δήμαρχος Σαμοθράκης Ν.Γαλατούμος με Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης για το ξερίζωμα δέντρων στο λιμάνι Καμαριώτισσας

Έξαλλος είναι ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμο αλλά και όλη η δημοτική αρχή του νησιού, με την ενέργεια της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης να προχωρήσει στο ξερίζωμα δέντρων στο λιμάνι της Καμαριώτισσας.

Μάλιστα ο κ.Γαλατούμος με δήλωση-ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα και φωτογραφία των ξεριζωμένων δέντρων τα… χώνει άγρια στον ΟΛΑ για την ενέργεια αυτή, με την οποία δηλώνει κάθετα αντίθετος. Ο δήμαρχος Σαμοθράκης κάνει αναφορά σε Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος, που δεν υπάρχει πάντως στην διοίκηση και ίσως να εννοεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κώστα Χατζηκωνσταντίνου. Συγκεκριμένα έγραψε:
“Μετά την επίσκεψη του Ο.Λ.Α στο νησί και παρά τις δικές μου έντονες αντιρρήσεις και τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις, παρά τις διαμαρτυρίες των Αντιδημάρχων Γ.Γρηγόραινα και Γ.Γλήνια και του Συλλόγου Επαγγελματιών, ο Αντιπρόεδρος και η Τεχνική Υπηρεσία του Οργανισμού αποφάσισαν την εκρίζωση δέντρων και φυτών στη χερσαία ζώνη του λιμανιού, προκειμένου να φυτευτούν πλατάνια.
Η ύπαρξη των πλατάνων ανάμεσα στους φοίνικες, πέρα από αντιαισθητική, είναι και προβληματική για τη λειτουργία του Βιολογικού, καθώς οι ρίζες θα δημιουργήσουν προβλήματα στα φρεάτια του αποχετευτικού δικτύου.
Θεωρώ απαράδεκτο, σε μια τόσο μικρή κοινωνία, να μην λαμβάνονται υπ’ όψιν οι απόψεις της Δημοτικής Αρχής και των φορέων.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη κίνηση μας βρίσκει κάθετα αντίθετους”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*