Ανέγερση εκκλησίας στο ΚΥΤ Φυλακίου: Τα χρήματα που θα συνεισφέρουν οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων

Ανέγερση εκκλησίας στο ΚΥΤ Φυλακίου: Τα χρήματα που θα συνεισφέρουν οι Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων

Το ποσό των 8.115 ευρώ είναι συνολικά τα χρήματα που εισπράττουν ως Έξοδα Κίνησης και όχι ως μισθό, οι 29 Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδας, οι οποίοι αποφάσισαν την περασμένη Κυριακή να συνεισφέρουν οικονομικά για την ανέγερση εκκλησίας δίπλα στο ΚΥΤ Φυλακίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία των Προέδρων και η απόφαση να στηρίξουν καταβάλλοντας τα χρήματα αυτά αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δίνουν από έναν μισθό, την ανέγερση εκκλησίας δίπλα στο ΚΥΤ Φυλακίου, έγινε μετά την δωρεά χωραφιού 6 στρεμμάτων από τον κάτοικο του χωριού Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ορεστιάδα: Να χτίσουν εκκλησία απέναντι απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου, αποφάσισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κοινοτήτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Με βάση όμως το επίσημο έγγραφο από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου Ορεστιάδας για τα Έξοδα κίνησης προέδρων Τοπικών Συμβούλων μηνός Φεβρουαρίου 2021 το συνολικό ποσό είναι 10.850 μικτά και αν αφαιρεθούν οι κρατήσεις τότε μένουν 8.115 ευρώ.

Το εξαιρετικά ευχάριστο είναι πως υπάρχει ήδη τεράστιο ενδιαφέρον από όλη την Ελλάδα, απλούς πολίτες, να συνεισφέρουν οικονομικά στην ανέγερση αυτής της εκκλησίας και μάλιστα ζητούν να ανακοινωθεί Τραπεζικός Λογαριασμός για να ξεκινήσει αυτή η διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο ενδιαφέρον απ’ όλη την Ελλάδα, να στηρίξουν οικονομικά την ανέγερση εκκλησίας δίπλα στο ΚΥΤ Φυλακίου