Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης: Πλαστογραφήθηκαν επί δημαρχίας Λαμπάκη και υπογραφές της Γραμματέως της παράταξης τους Κ.Λεγγέτση!!!

Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης: Πλαστογραφήθηκαν επί δημαρχίας Λαμπάκη και υπογραφές της Γραμματέως της παράταξης τους Κ.Λεγγέτση!!!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Evros-news.gr, για τα… σημεία και τέρατα και όσα ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ διαδραματίζονταν στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης επί δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη και των “εκλεκτών” του Προέδρων Χρήστου Γερακόπουλου και Αντώνη Βαμβακερού.

Μπορεί τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ, τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμού, εφημερίδες και φυσικά ιστοσελίδες να έχουν “θάψει” το συγκεκριμένο θέμα, προσπαθώντας να επιβάλουν ΟΜΕΡΤΑ μήπως και προστατεύσουν τους “εκλεκτούς” τους στην προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά πλέον τα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ρεπορτάζ μας δημοσιεύονται σε πανελλήνιας εμβέλειας κορυφαία ΜΜΕ, όπως το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου και άλλες ιστοσελίδες με εκατομμύρια αναγνώστες καθημερινά. Εξάλλου, όσο και αν προσπαθούν και να θέλουν οι ντόπιοι δημοσιογράφοι να… ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ το συγκεκριμένο ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί ήδη έχει υπάρξει παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Ήδη έχει οριστεί τακτική δικάσιμος για τον ερχόμενο Μάιο και είναι κατηγορούμενοι πρώην Πρόεδροι του Πολυκοινωνικού, αλλά και κορυφαίο Διευθυντικό στέλεχος του, που εδώ και αρκετό καιρό έχει απομακρυνθεί απ’ την θέση του.

Διαβάστε ακόμα: ΝΤΡΟΠΗ: Τουλάχιστον 20… νεκροί “υπέγραψαν” ότι πήραν φρούτα επί δημαρχίας Λαμπάκη στο Πολυκοινωνικό!!!

Μετά λοιπόν το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ του Evros-news.gr, στο οποίο αναφέραμε ότι:

  • Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρέθηκαν, διασταυρώθηκαν και επιβεβαιώθηκαν, τουλάχιστον 20 άτομα από την περιοχή των Φερών που έχουν πεθάνει, βρέθηκαν να έχουν “ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ”  στις λίστες ωφελούμενων του Πολυκοινωνικού ότι πήραν φρούτα… μετά θάνατον. Μάλιστα συγγενείς τους κατέθεσαν ως αποδεικτικά στοιχεία τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των ατόμων αυτών, που κάποιοι επί διοίκησης Γερακόπουλου εμφανίζουν ότι πήραν φρούτα και μάλιστα υπέγραψαν κιόλας!!!
  • Καταλαβαίνει κανείς αν αυτό συνέβη μόνο για τις Φέρες, πόσοι ακόμα… αείμνηστοι συντοπίτες μας, μπορεί να εμφανίζονται στις λίστες του Πολυκοινωνικού να πήραν ποσότητες φρούτων και να υπέγραψαν μάλιστα γι’ αυτό… μετά θάνατον.

Υπάρχει κάτι ακόμα σοβαρότερο, που και αυτό αναμένεται να διερευνηθεί από τον Εισαγγελέα, στον οποίο βρίσκονται όχι ο φάκελος, αλλά οι φάκελοι της υπόθεσης.

Πλαστογράφησαν ΑΚΟΜΑ και την υπογραφή δικής της υποψήφιας

που έχει αναλάβει και Γραμματέας της παράταξης Λαμπάκη!!!

Σήμερα προχωράμε σε μια νέα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τα όσα συνέβησαν στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης επί Προεδρίας των Αντώνη Βαμβακερού και Χρήστου Γερακόπουλου, στενών συνεργατών δηλαδή του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, που τους είχε διορίσει στην συγκεκριμένη θέση. Χθες γράφαμε χαρακτηριστικά ότι: Υπάρχουν στις λίστες της σίτισης, δηλαδή ωφελούμενων του Πολυκοινωνικού που είναι για τους απόρους και γι’ αυτό τους δίνεται και φαγητό καθημερινά, πολίτες που φέρονται να έχουν παραλάβει φρούτα και να υπέγραψαν, που κάποιοι είναιυπεράνω υποψίας. Δηλαδή επιχειρηματίες που δεν χρειάζονται και δεν μπορεί να βρίσκονται σε αυτή την λίστα, ακόμα και ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, που όταν ενημερώθηκαν έγιναν έξαλλοι. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα είναι σημαντικά στελέχη της παράταξης Λαμπάκη!!!

Μια από τους πολίτες αυτούς είναι και η επιχειρηματίας Κυριακή (Κούλα Λεγγέτση), υποψήφια με την παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του Βαγγέλη Λαμπάκη, η οποία δεν εκλέχθηκε και πρόσφατα ανέλαβε με… τυμπανοκρουσίες Γενική Γραμματέας της δημοτικής παράταξης του τέως δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Όπως διαπιστώθηκε, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ της κ.Λεγγέτση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει πάρει φρούτα από το Πολυκοινωνικό του δήμου αρκετές φορές και να έχει υπογράψει γι’ αυτό, αλλά όταν ενημερώθηκε και αφού ξεπέρασε το αρχικό… ΣΟΚ, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για την δική της υπογραφή.

Προς τιμήν της λοιπόν η γνωστή επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης, αν και όλα αυτά έγιναν επί της δημοτικής αρχής Λαμπάκη, με την παράταξη του οποίου ήταν υποψήφια και ανέλαβε πριν λίγο καιρό Γενική Γραμματέας, ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ όσους τα έκαναν όλα αυτά. Ότι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ δηλαδή την υπογραφή της σε κάποιες λίστες, των ωφελούμενων του Πολυκοινωνικού με σίτιση, αν και λόγω της οικονομικής της δυνατότητας δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτή. Δεν δίστασε δηλαδή να… ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ όποιους το έκαναν αυτό, επί ημερών της Προεδρίας του Χρήστου Γερακόπουλου.

Σε αντίθεση φυσικά με τον συνάδερφο της στην ίδια παράταξη Νίκο Γκότση, τον πρώην Αντιδήμαρχο Φερών και Πρωτογενούς Τομέα, ο οποίος προσπάθησε απεγνωσμένα και με ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ του και με δημόσιες ΔΗΛΩΣΕΙΣ του να ΑΘΩΩΣΕΙ τον υπάλληλο εταιρείας που ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ την υπογραφή του (με σκανάρισμα), σε πάνω από 1.800 ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ το 2018, 2019 και 2020. Η κ.Λεγγέτση αν και γυναίκα, απέδειξε λοιπόν ότι ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ και δεν στάθηκε στο γεγονός ότι για όλα αυτά μπορεί να κατηγορηθούν στελέχη της δημοτικής παράταξης της και γι’ αυτό ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ.

Αυτά τα… όμορφα, ηθικά και αγγελικά πλασμένα γινόταν λοιπόν στο Πολυκοινωνικό επί δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη και Προεδρίας Χρήστου Γερακόπουλου και Αντώνη Βαμβακερού και έρχονται συνέχεια στην επικαιρότητα, χάρη στις προσπάθειες και την εντολή που έδωσε η σημερινή Πρόεδρος Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, αφού ο προκάτοχος της Νίκος Ραπτόπουλος που… πολυδιαφήμιζε την διοικητική του εμπειρία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, δεν φαίνεται να είχε ασχοληθεί.

Ήδη πολλά από τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης, όπου έχουν παραδοθεί φάκελοι με στοιχεία από την σημερινή Πρόεδρο Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, όταν έφτασαν στα χέρια της τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα και είναι άγνωστο γιατί δεν είχε συμβεί αυτό νωρίτερα. Στους μήνες που Πρόεδρος ήταν ο Νίκος Ραπτόπουλος, ο πρώτος που διόρισε στην θέση αυτή η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη όταν ανέλαβε την διοίκηση τον Σεπτέμβριο του 2019.

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Evros-news.gr για τα “κατορθώματα” επί δημοτικής αρχής Βαγγέλη Λαμπάκη στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης, με φρούτα που και… νεκρούς ανασταίνουν, σε αθηναϊκά ΜΜΕ:

Newsit.gr:

Αλεξανδρούπολη: Νεκροί «υπέγραφαν» και έπαιρναν δωρεάν προϊόντα κοινωνικού παντοπωλείου

makeleio.gr:

ΤΡΑΓΙΚΟ! Τουλάχιστον 20 νεκροί “υπέγραφαν” και έπαιρναν δωρεάν προϊόντα κοινωνικού παντοπωλείου

dete.gr:

Νεκροί «υπέγραφαν» και έπαιρναν δωρεάν προϊόντα κοινωνικού παντοπωλείου