Μανούσης: Ανακοίνωσε δωρεάν μετακινήσεις και προσφορές στα 36 νησιά που συνδέουν τα πλοία του

Μανούσης: Ανακοίνωσε δωρεάν μετακινήσεις και προσφορές στα 36 νησιά που συνδέουν τα πλοία του

Νέες προσφορές και ΔΩΡΕΑΝ μετακινήσεις στα 36 νησιά που συνδέουν τα τρία πλοία της SAOS Ferries, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ιδιοκτήτης της Φώτης Μανούσης.

Με ανάρτηση του μάλιστα ενημερώνει ότι η κόρη του Μαρία Μανούση εκπροσωπώντας την ακτοπλοϊκή του εταιρεία, ενημέρωσε με επιστολή τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Πλακιωτάκη, πως για το 2021 τα τρία πλοία της εταιρείας (ΕΓ/-ΟΓ Σταυρός, ΕΓ/-ΟΓ Σαόνησος, Ε/Γ-Δ/Ρ Ζέφυρος), θα προσφέρυυν ΔΩΡΕΑΝ μετακινήσει ως εξής:

  • Για ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ και ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ τους, από και προς Καστελόριζο, Ανάφη, Δονούσα. Πέρυσι αυτό ίσχυσε μόνο για το Καστελόριζο και τώρα εντάχθηκαν τα άλλα δυο μικρά νησιά.
  • Για ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, δηλαδή από 15-5-2021 έως και 30-6-2021, καθώς και από 15-9-2021 έως και 31-10-2021, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, από και προς 33 νησιά στα Δωδεκάνησα αλλά και τις Κυκλάδες, όπου εκτελούν επιδοτούμενες γραμμές τα πλοία της SAOS FERRIES.

Η ανάρτηση του Φώτη Μανούση επισημαίνει ότι τα νέα μέτρα παροχών εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συνιστούν επέκταση του όμοιου, ιδιαίτερα επιτυχημένου μέτρου, που εφάρμοσε και πέρυσι η SAOS FERRIES σχετικά με τη δωρεάν μεταφορά επιβατών και Ι.Χ. οχημάτων από και προς το Καστελλόριζο και αναφέρει:

“ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!
Πριν λίγο η Μαρία Μανουση εκπροσωπώντας την SAOS FERRIES ενημέρωσε τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με επιστολή της για τη νέα διευρυμένη πολιτική παροχών, προς τους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών και για το σύνολο των δρομολογιακών γραμμών, στις οποίες δραστηριοποιείται.
Έτσι
1) Για όλο το 2021 τα πλοία του ομίλου θα μεταφέρουν το σύνολο των επιβατών (Ελλήνων και αλλοδαπών) από και προς τα νησιά του Καστελλόριζου, της Ανάφης και της Δονούσας εντελώς δωρεάν, συμπεριλαμβανομένης και της δωρεάν μεταφοράς των Ι.Χ. οχημάτων τους.
2) Επιπλέον, τα τρία πλοία του ομίλου, (ΕΓ/-ΟΓ Σταυρός, ΕΓ/-ΟΓ Σαόνησος, Ε/Γ-Δ/Ρ Ζέφυρος), κατά την εκτέλεση των δρομολογίων τους σε όλες τις ακτοπλοϊκές γραμμές τις οποίες εξυπηρετούν, θα μεταφέρουν, κατά τα χρονικά διαστήματα από 15-5-2021 έως και 30-6-2021, καθώς και από 15-9-2021 έως και 31-10-2021, εντελώς δωρεάν όλους τους επιβάτες προς όλους τους υπόλοιπους προορισμούς τους (Ρόδο, Σύμη, Τήλο, Χάλκη, Νίσυρο, Κω, Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Κάρυστο, Κύθνο, Κέα, Λαύριο, Πάρο, Νάξο, Αιγιάλη, Κατάπολα, Κουφονήσι, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ίο, Θήρα, Θηρασιά, Λέρο, Λειψούς, Πάτμο, Αρκιούς, Αγαθονήσι, Πυθαγόρειο Κάλυμνο, Ψέριμο, Μαστιχάρι Κω).
Πρέπει να σημειωθεί ότι τα νέα μέτρα παροχών εφαρμόζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συνιστούν επέκταση του όμοιου, ιδιαίτερα επιτυχημένου μέτρου, που εφάρμοσε και πέρυσι η SAOS FERRIES σχετικά με τη δωρεάν μεταφορά επιβατών και Ι.Χ. οχημάτων από και προς το Καστελλόριζο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*