Απέτυχε να επανεκλεγεί η Χριστίνα Ρουσσίδου στη νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας

Απέτυχε να επανεκλεγεί η Χριστίνα Ρουσσίδου στη νέα διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας

Αποτυχία στις πρόσφατες εκλογές της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την Εβρίτισσα Πρόεδρο του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης Χριστίνα Ρουσσίδου, η οποία δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στη νέα διοίκηση.

Μετά από πολύχρονη παρουσία στο Δ.Σ της ΚΟΕ με δυο συνεχόμενες θητείες και Πρόεδρο τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο, η κ.Ρουσσίδου έθεσε υποψηφιότητα με την παράταξη “Νέο Κύμα” που είχε επικεφαλής το Σπύρο Γιαννιώτη. Η συγκεκριμένη παράταξη ηττήθηκε όμως στις εκλογές αφού θεωρήθηκε συνέχεια του επί δεκαετίες προέδρου της ΚΟΕ κ.Διαθεσόπουλου, ο οποίος είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε προσωπικά την ψηφοφορία και δεν θα είναι εκπρόσωπος στην Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η Πρόεδρος του ΟΦΘΑ στις εκλογές που έγιναν διαδικτυακά, πήρε μόνο 61 ψήφους, ενώ ο τελευταίος από την παράταξη της που εκλέχθηκε (9ος) συγκέντρωσε 72. Έτσι έμεινε εκτός της νέας διοίκησης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η οποία έχει Πρόεδρο τον Κυριάκο Γιαννόπουλο που έλαβε 111 ψήφους έναντι 91 του Γιαννιώτη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παράταξη του νικητή κ.Γιαννόπουλου είχε την στήριξη της πλειοψηφίας των κολυμβητικών σωματείων της Θράκης, παρά το γεγονός ότι με την πλευρά Γιαννιώτη ήταν υποψήφια η Χριστίνα Ρουσσίδου, την οποία φαίνεται ότι πολλά σωματεία της περιοχής δεν στήριξαν.

Η ίδια η Πρόεδρος του ΟΦΘΑ σχολίασε το εξαιρετικά αρνητικό για αυτήν αποτέλεσμα και το γεγονός ότι μετά από πολύχρονη παρουσία στην διοίκηση της ΚΟΕ μένει εκτός, με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα, όπου σχολίασε:

“Από την όμορφη Θράκη και την Ακριτική Αλεξανδρούπολη… θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές της ΚΟΕ. Έκλεισε ένας πολύ όμορφος κύκλος της ζωής μου σαν μέλος Δ.Σ της ΚΟΕ τα τελευταία χρόνια, με πολλές χαρές και επιτυχίες, αλλά και με κάποιες πίκρες και απογοητεύσεις.

Αυτό όμως που δεν έκλεισε και δεν θα κλείσει ποτέ είναι η αγάπη μου για το χώρο του υγρού στίβου. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, η πανδημία μας κράτησε όλους μακριά κι όμως 61 Σωματεία με τιμήσατε με την ψήφο σας. Σας ευχαριστώ πολύ και υπόσχομαι ότι και εκτός Δ.Σ θα αγωνίζομαι για τον υγρό στίβο, για την ανάδειξη της Περιφέρειας, πάντα με γνώμονα τον αθλητή. Γιατί αθλητισμός είναι οι αθλητές του!!!

Εύχομαι καλή αρχή στο νέο Δ.Σ της ΚΟΕ και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους”.