Παλακίδης: “Στη σωστή κατεύθυνση κινείται η Περιφέρεια ΑΜΘ, για την τουριστική προβολή της περιοχής μας”

Παλακίδης: “Στη σωστή κατεύθυνση κινείται η Περιφέρεια ΑΜΘ, για την τουριστική προβολή της περιοχής μας”

Στη σωστή κατεύθυνση κινείται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης όσον αφορά την τουριστική προβολή της περιοχής, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Απόστολο Παλακίδη.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Κολιού και την πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6, ο κ.Παλακίδης που τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου Πάρη Παρασχούδη και παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, επεσήμανε:

“Η πανδημία αυτή την στιγμή δεν επιτρέπει την προβολή της περιοχής μας με φυσική παρουσία. Όλη η προσπάθεια επομένως πρέπει να εστιάζεται στην ηλεκτρονική προβολή, η οποία απ’ όσο γνωρίζω ξεκίνησε ως σχεδιασμός εδώ και καιρό. Έγινε ήδη και η πρώτη έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο για την δαπάνη ψηφιακής προβολής της Περιφέρειας και όπως έχουμε συζητήσει με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη κύριο Τσώνη που διαχειρίζεται το θέμα, θα υπάρξει και συνέχεια.

Θεωρώ ότι αυτή την στιγμή υπάρχει σωστή κατεύθυνση από την Περιφέρεια μας. Η ηλεκτρονική προβολή πρέπει να γίνει όπως έχει αποφασιστεί. Έτσι μόνο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την χρονιά, που είναι μια χρονιά πανδημίας. Θα είναι θεωρούμε λίγο καλύτερη από πέρυσι σε σχέση με τις επισκέψεις, για να πάρουμε το κομμάτι που μας αρμόζει. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε μια… βόμβα δημοσιότητας σε αυτές τις βασικές βαλκανικές χώρες, που είναι και οι βασικές χώρες ενδιαφέροντος για την περιοχή μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η Περιφέρεια. Θεωρώ ότι έγινε το πρώτο βήμα και περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα βήματα να εκτελούνται. Προς την σωστή κατεύθυνση προχωράει θεωρώ και ο κύριος Τσώνης και ο Περιφερειάρχης φυσικά. Συζητήσαμε και με τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πάμε όλοι. Με ηλεκτρονική προβολή τώρα που είναι μια δύσκολη χρονιά και από τον Σεπτέμβριο θα δούμε πως μπορούμε να εντάξουμε ξανά την Περιφέρεια μας σε όλες τις μορφές της προβολής”.