Ορεστιάδα: Άνοιξε και… κρατήρας στο δρόμο Πάλλης-Πενταλόφου, που είναι σε τραγική κατάσταση

Ορεστιάδα: Άνοιξε και… κρατήρας στο δρόμο Πάλλης-Πενταλόφου, που είναι σε τραγική κατάσταση

Η τραγική κατάσταση του οδοστρώματος στον δρόμο Πάλλης-Πενταλόφου δεν είναι σημερινή και παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων των δύο χωριών αλλά και διερχόμενων οδηγούν, δεν έχει γίνει καμιά ουσιαστική παρέμβαση τα τελευταία χρόνια.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε ένα σημείο του δημιουργήθηκε πλέον και ο… κρατήρας που βλέπετε, αφού ο δρόμος “άνοιξε” και δημιουργήθηκε αυτή η επικίνδυνη τρύπα. Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο  Evros-news.gr, κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσα τον δήμο Ορεστιάδας και τις αρμόδιες υπηρεσίες του. Μάλιστα έστειλαν και φωτογραφία του σημείου, ζητώντας τουλάχιστον εκεί να υπάρξει κάποια παρέμβαση και να δοθεί λύση, αφού υπάρχει κίνδυνος να προκληθεί ατύχημα με διερχόμενους οδηγούς.

Το μόνο που έγινε, είναι όπως βλέπετε αυτή η… σήμανση της πλάκας (ο Θεός να την κάνει) με μια-δυο προειδοποιητικές κορδέλες και ένα σήμα που και αυτό είναι πεσμένο. Όσοι γνωρίζουν το σημείο είναι προσεκτικοί, αλλά οι επισκέπτες της περιοχής και ιδιαίτερα βράδυ που υπάρχει και σκοτάδι, ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Να επισημάνουμε ότι τον δρόμο αυτό, που συνολικά από την Πλάτη ως τον Πεντάλοφο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση, χρησιμοποιούν και οι επισκέπτες που πηγαίνουν στο γνωστό τουριστικό συγκρότημα του Πενταλόφου, το “Ευρωθήραμα”.

Ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί αρμοδιότητα του δήμου Ορεστιάδας και αυτός θα πρέπει να κάνει παρέμβαση, κάτι όμως που δεν έχει συμβεί όχι μόνο για τον συγκεκριμένο επικίνδυνο… κρατήρα, αλλά συνολικά τον δρόμο. Είτε όμως είναι ο δήμος, είτε η Περιφέρεια ΑΜΘ υπεύθυνη, το σίγουρο είναι πως πρέπει επιτέλους να υπάρξει παρέμβαση όχι μόνο τοπική αλλά συνολική, για τον συγκεκριμένο δρόμο Πάλλης-Πενταλόφου.

Είναι μάλιστα τέτοια η απογοήτευση των κατοίκων της περιοχής, αφού παρά τις οχλήσεις τους δεν φαίνεται να συγκινείται η δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδη που διοικεί εδώ και 7 χρόνια, που αποφάσισαν να το… διακωμωδήσουν στην σελίδα ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ όπου καταγράφονται και αναδεικνύονται προβλήματα των χωριών της περιοχής. Έτσι ως Πρωταπριλιάτικο αστείο δημοσίευσαν πως ο συγκεκριμένος δρόμος ασφαλτοστρώθηκε μήπως έστω και έτσι προκαλέσουν την αντίδραση του δήμου Ορεστιάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*