ΒΙΝΤΕΟ: Η Πολυμέρου που κατηγορούσε τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θ.Τσώνη για ανυπαρξία, αυτοδιαψεύδεται σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ

ΒΙΝΤΕΟ: Η Πολυμέρου που κατηγορούσε τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θ.Τσώνη για ανυπαρξία, αυτοδιαψεύδεται σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ

Το έχει φαίνεται τελικά η παράταξη τους στην “Περιφερειακή Σύνθεση” και όλοι έχουν “κολλήσει” την… κινδυνολογία και την ισοπέδωση από τον επικεφαλής τους Τάκη Τοψίδη.

Τρανό παράδειγμα η περιφερειακή σύμβουλος της Θάσου Μαρία Πολυμέρου, η οποία στο πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο αλλά και στη συνέχεια με δήλωση που απέστειλε στα ΜΜΕ, ανάμεσα τους και πολλά… πρόθυμα του Έβρου που είναι γνωστό ότι… αποθεώνουν συχνά τον Τοψίδη, κατηγόρησε τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Θανάση Τσώνη για… ανυπαρξία προβολής της Θάσου αλλά και της Περιφέρειας μας στο εξωτερικό. Είπε μεταξύ άλλων, αφού χαρακτήρισε προσβλητικά και απαράδεκτα τον κ.Τσώνη ως “τουρίστα”:

“Τι έχει γίνει για την προβολή της Θάσου και της Περιφέρειάς μας, ως σήμερα;

Τίποτα! Δεν υπάρχει ούτε καν μια φωτογραφία της περιοχής μας στο εξωτερικό, σε καμία χώρα! Δεν υπάρχει καμία αναφορά όσον αφορά την ασφάλεια που είμαστε σε θέση να παράσχουμε! Είμαστε ανύπαρκτοι”!

Την ίδια στιγμή όμως και συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του αθηναϊκού καναλιού ALPHA την 1η Απριλίου, η ταξιδιωτική πράκτορας στο επάγγελμα κ.Πολυμέρου… αυτοδιαψεύδεται πανηγυρικά, αφού δηλώνει ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τουρίστες του εξωτερικού και ότι αμέσως μόλις “ανοίξει” ο τουρισμός στις 14 Μαίου θα αρχίσουν να έρχονται. Την διαψεύδουν μάλιστα και οι επαγγελματίες του τουρισμού στο νησί, που μιλούν για πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των ξένων τουριστών. Όπως είπε η ίδια στο ρεπορτάζ του ALPHA:

Βάση των δεδομένων που υπάρχουν αυτή την στιγμή, οι πρώτοι τουρίστες που θα ξεκινήσουν να έρχονται είναι οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί και από τις 17 Μαίου και μετά περιμένουμε και τους Βρεττανούς”.

Παράλληλα, οι ξενοδόχοι και οι επαγγελματίες της εστίασης αναφέρουν ότι τα μηνύματα είναι πολύ θετικά και η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή. Για την Θάσο και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για την οποία η περιφερειακή σύμβουλος Τοψίδη επιτίθονταν πρόσφατα στον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ALPHA με τις δηλώσεις Πολυμέρου