Καμαρώστε δήμαρχο 9 χρόνων – Τσιμουδιά στις σοβαρές καταγγελίες για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του Πολυκοινωνικού!!!

Καμαρώστε δήμαρχο 9 χρόνων – Τσιμουδιά στις σοβαρές καταγγελίες για τα ΣΚΑΝΔΑΛΑ του Πολυκοινωνικού!!!

-Ο τέως δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και οι πρώην Πρόεδροι Γερακόπουλος, Βαμβακερός, δεν έχουν δώσει την παραμικρή απάντηση

-Τα συστημικά ΜΜΕ του Έβρου συνεχίζουν να “θάβουν” τα ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ που γινόταν επί προηγούμενης δημοτικής αρχής στο Πολυκοινωνικό

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν καθημερινά οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που αφορούν το Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης και ξεκίνησε το Evros-news.gr, με όσα ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ συνέβησαν εκεί επί ημερών της δημοτικής αρχής του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Παρά την… αφωνία των συστημικών, τοπικών ΜΜΕ του Έβρου που στην πλειοψηφία τους… στρουθοκαμηλίζουν και “θάβουν” το θέμα, νομίζοντας ότι έτσι δεν θα λάβει τις διαστάσεις που πρέπει, πουλώντας… εκδούλευση στον κ.Λαμπάκη και τους πρώην Προέδρους του Πολυκοινωνικού Χρήστο Γερακόπουλο και Αντώνη Βαμβακερό, το θέμα πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Ήδη στις 20 Μαίου έχει οριστεί δικάσιμος για πρώην Προέδρους και Διευθύντρια του Πολυκοινωνικού, για τον τρόπο διάθεσης των 81 τόνων ακτινιδίων και την έλλειψη παραστατικών που να δικαιολογούν που διατέθηκαν οι 61 τόνοι. Επίσης, το αρμόδιο για το θέμα υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε ήδη… καταλογισμό χρημάτων στο Πολυκοινωνικό και απειλεί να αποκλείσει τον δήμο Αλεξανδρούπολης μελλοντικά από τις διανομές φρούτων, από τα “έργα και τις ημέρες” της δημοτικής αρχής Λαμπάκη.

Επίσης, συνέχεια έρχονται στο φως της επικαιρότητας και σε αθηναϊκά ΜΜΕ νέες αποκαλύψεις, για τους συνολικά πάνω από 2.500 ΤΟΝΟΥΣ φρούτων και λαχανικών που διένειμε το Πολυκοινωνικό επί ημερών Λαμπάκη ως δημάρχου και Προέδρων Γερακόπουλου, Βαμβακερού. Νεκροί (συνολικά 24) από το 2011 στις Φέρες, που… αναστήθηκαν και υπέγραψαν το 2019 σε επίσημες καταστάσεις ότι πήραν φρούτα, η Γενική Γραμματέας της ίδιας της δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες” του κ.Λαμπάκη, η Κούλα Λεγγέτση που κατήγγειλε με υπεύθυνη δήλωση της ότι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ η υπογραφή της για διανομές φρούτων που ποτέ δεν πήρε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης: Πλαστογραφήθηκαν επί δημαρχίας Λαμπάκη και υπογραφές της Γραμματέως της παράταξης τους Κ.Λεγγέτση!!!

Σε όλα αυτά… ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ τόσο ο Βαγγέλης Λαμπάκης με το περιβόητο “γυάλινο δημαρχείο” που συχνά επικαλούνταν, αλλά και οι Πρόεδροι που είχε διορίσει στο Πολυκοινωνικό. Ο Γερακόπουλος με τον Βαμβακερό. Μετατράπηκαν σε “σφίγγες” που δεν μιλάνε και φυσικά οι ασυμβίβαστοι και αδέκαστοι δημοσιογράφοι της Αλεξανδρούπολης, όπως ο Σταύρος Αποστολίδης του STATUS FM και ο Αντώνης Τελόπουλος της ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, περιέργως δεν τους αναζητούν για μια συνέντευξη. Μόνο όταν πρέπει να κατηγορήσουν την δημοτική αρχή Ζαμπούκη τους βρίσκουν.

Ούτε το αυτοδιοικητικό ΤΙΠΟΤΑ, τον Παύλο Μιχαηλίδη, δεν ακούσαμε τόσες ημέρες να δηλώσει κάτι ή να βγάλει κάποια ανακοίνωση. Μόνο να… μιξοκλαίει ικετεύοντας τον δήμαρχο κ.Ζαμπούκη να αποσύρει τις αγωγές που του έκανε επειδή τον έβριζε και τον συκοφαντούσε, ξέρει να ζητάει. Και να θυμάται ότι είναι συγγενείς, ξαδέρφια δηλαδή. Όταν δήλωνε και έγραφε τα μύρια όσα εναντίον του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, είχε πάθει… αλτσχάιμερ και δεν θυμόταν την συγγένεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποϊραζίδου: Πεθαμένοι απ’ το 2011, βρέθηκαν ότι “υπέγραψαν” στις λίστες ωφελούμενων του Πολυκοινωνικού το 2019!!!

Αλλά και ο αδέκαστος κομμουνιστής Σάββας Δευτεραίος, το ηρωϊκό ΚΚΕ, εκτός από τις… επαναστατικές ασκήσεις κατά των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ για το λιμάνι Αλεξανδρούπολης ή το ενδιαφέρον για τα ωράρια των εργαζομένων στο Πολυκοινωνικό, δεν ενδιαφέρονται που διατέθηκαν εκατοντάδες τόνοι φρούτα; Πως διατέθηκαν και αν πήγαν εκεί που έπρεπε ή κατέληξαν κάπου αλλού; Σε τίποτα… σούπερ μάρκετ ενδεχομένως ή σε κάποια άλλα μέρη, αφού δεν βρίσκονται για την συντριπτική πλειοψηφία των διανομών των 2.500 τόνων (είναι 2,5 εκατομμύρια κιλά, 2.5ο0.000 κιλά επαναλαμβάνω).

Μάλιστα, με ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ο Βαγγέλης Λαμπάκης, προσπαθεί να κάνει κινήσεις αντιπερισπασμού, καταθέτοντας όπως μαθαίνουμε μηνύσεις κατά του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, αντί ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ για τα “καμάρια” του. Τον Χρήστο Γερακόπουλο και τον Αντώνη Βαμβακερό στο Πολυκοινωνικό, τον Τάσο Μισαηλίδη στις Κατασκηνώσεις Μάκρης που και αυτόν τον ψάχνει η Εισαγγελία και ποιος ξέρει ακόμα θα προκύψει στη συνέχεια.

ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ο Λαμπάκης και δεν βγαίνει δημόσια να δηλώσει αυτό που μαθαίνουμε ότι είπε σε τηλεδιάσκεψη της παράταξης του; Να πει στον κόσμο του δήμου Αλεξανδρούπολης: “Σιγά, τί έγινε; Για 30 σακούλες φρούτα θα δίνουμε εξηγήσεις; Ας βγάλει ο Αντώνης (τον Βαμβακερό εννοούσε προφανώς) 50 ευρώ να τις πληρώσει”. Έτσι μας είπαν πως αντέδρασε όταν του ζήτησαν να σχολιάσει τα τεκταινόμενα και ενώ η Γενική Γραμματέας της παράταξης του και υποψήφια μαζί του Κούλα Λεγγέτση, παραδέχονταν ότι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ η υπογραφή της σε διάφορες λίστες. Άλλωστε εδώ το άλλο “καμάρι” του, ο πρώην Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης ΑΘΩΩΣΕ τις ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ χιλιάδων δημόσιων εγγράφων από εταιρεία που χρησιμοποίησε την υπογραφή του.

Διαβάστε επίσης: ΝΤΡΟΠΗ: Τουλάχιστον 20… νεκροί “υπέγραψαν” ότι πήραν φρούτα επί δημαρχίας Λαμπάκη στο Πολυκοινωνικό!!!

Κι αυτός ο άνθρωπος, ο τέως δήμαρχος, πιστεύει ότι μπορεί να ξαναδιεκδικήσει την εκλογή του ως δήμαρχος; Ο άνθρωπος που έκανε ΑΓΩΓΕΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ κατά δημοσιογράφων και εννοούμε τον Κώστα Πιτιακούδη και το Evros-news.gr και οι παρατρεχάμενοι του, οι “κουκουλοφόροι” και τα διάφορα τρολ που φιλοξενεί στην επίσημη σελίδα της παράταξης του, παριστάνουν τους τιμητές κατηγορώντας τον σημερινό δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη που έκανε (κακώς) το ίδιο; Αν έχει απομείνει έστω και ελάχιστο ίχνος τσίπας στον κ.Λαμπάκη, να βγει δημόσια και να πάρει θέση για όσα σοβαρά και ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ καταγγέλονται ότι συνέβησαν επί ημερών του στο Πολυκοινωνικό και έχει επέμβει η Δικαιοσύνη. Έστω να επαναλάβει εκείνο που είχε δηλώσει πριν ξεσπάσουν οι δικαστικές διώξεις για τα ακτινίδια:

“Τι τα ‘κανε τα ακτινίδια; Τα ‘φαγε; Τα πούλησε; Όχι βέβαια”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*