Παπανδρέου: “Χρειάζονται πιο μαχητικές αποφάσεις για το Φυλάκιο. Με επιστολές δουλειά δεν γίνεται”

Παπανδρέου: “Χρειάζονται πιο μαχητικές αποφάσεις για το Φυλάκιο. Με επιστολές δουλειά δεν γίνεται”

Πιο δυναμικές μορφές αντίδρασης απέναντι στις μεθοδεύσεις των υπουργών Νότη Μηταράκη και Μιχάλη Χρυσοχοίδη και της Κυβέρνησης για επέκταση και αύξηση χωρητικότητας στις δομές φιλοξενίας του Φυλακίου Ορεστιάδας, προτείνει ο επικεφαλής της “Αυτόνομης Κίνησης Πολιτών” Σάκης Παπανδρέου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας και ως μέλος τη Επιτροπής Αγώνα, ο κ.Παπανδρέου έκανε την αυτοκριτική του και επεσήμανε ότι:
“Κάναμε πολλές φορές ως Κίνηση Πολιτών βήματα πίσω στην Επιτροπή Αγώνα, για να βρεθούμε σε μια κοινή γραμμή με τους υπόλοιπους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στην Επιτροπή αυτή. Όμως επειδή πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και επειδή εκτιμούμε ότι με επιστολές και με χαιρετίσματα δεν γίνεται δουλειά, πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για πιο δυναμικές, πιο μαχητικές κινητοποιήσεις. Αλλιώς, ως Κίνηση Πολιτών, εκτιμούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συμμετοχής μας στην Επιτροπή Αγώνα”.
Ο Σάκης Παπανδρέου άφησε αιχμές και για τις τοποθετήσεις κάποιων βουλευτών της Ν.Δ στην σύσκεψη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων στο Φυλάκιο Ορεστιάδας την περασμένη Κυριακή: “Δυστυχώς κάποιοι από τους κυρίους κυβερνητικούς βουλευτές δεν είχαν ξεκάθαρη στάση και δεν μας έλυσαν απορίες στη συνάντηση αυτή”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*