Agrotech S.A.: Κάντε τον έλεγχο συνδεσιμότητας του μηχανήματος σας τώρα

Agrotech S.A.: Κάντε τον έλεγχο συνδεσιμότητας του μηχανήματος σας τώρα

Η Agrotech S.A.μέσα από το ολοκαίνουργιο website της, www.Deere.gr, παρουσιάζει ένα εύχρηστο εργαλείο που ελέγχει άμεσα την συνδεσιμότητα του μηχανήματος σας. Ειδικότερα, αποδεικνύει πως η συνδεσιμότητα αποδίδει, προσφέροντας έξυπνους αλλά και κερδοφόρους τρόπους εργασίας.

Από την μία, με το Operations Center (Κέντρο Επιχειρήσεων), μπορείτε να προγραμματίσετε την εργασία σας από πριν και να στείλετε όλες τις κατάλληλες πληροφορίες εργασίας απευθείας σε μεμονωμένα μηχανήματα. Αυτό σας εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο μειώνοντας τυχόν καθυστερήσεις ή τυχόν σφάλματα του χειριστή. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να ελέγχετε τις τοποθεσίες και την κατάσταση των μηχανημάτων σας σε πραγματικό χρόνο και να λάβετε καλύτερες, εξυπνότερες οικονομικότερες και πιο έγκυρες αποφάσεις. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε δεδομένα τεκμηρίωσης με τους πελάτες σας, ώστε να γνωρίζουν ποια εργασία έχετε ολοκληρώσει. Κι όλα αυτά γίνονται μέσα από τον πιο εύκολο τρόπο, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το smartphone σας.

Από την άλλη, με το Connected Support της JohnDeere, μεγιστοποιείτε το χρόνο ομαλής λειτουργίας του μηχανήματος σας. Συγκεκριμένα, μπορείτε σε συνεργασία με την εταιρεία να παρακολουθείτε όλο τον στόλο μηχανημάτων σας με βάση την πραγματική κατάσταση λειτουργίας. Με αυτό τον τρόπο καθώς και με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων ή εφαρμογών όπως το Expert Alerts, μπορείτε να εντοπίσετε, ελέγξετε και διορθώσετε πιθανά προβλήματα που θα σας σταματήσουν στην πιο κρίσιμη παραγωγική σας περίοδο. Αυτή η βραβευμένη τεχνολογία μειώνει τους χρόνους διάγνωσης και επισκευής έως και 20% κατά μέσο όρο.

Μην χάνετε άλλο χρόνο! Κάντε τον έλεγχο συνδεσιμότητας στον παρακάτωlink, https://www.deere.gr/el/campaigns/ag-turf/elenkhos-sindesimotitas/

Τώρα….Εσύ έχεις τον έλεγχο!