Αλεξανδρούπολη: Στο… στοιχείο του βρέθηκε το “βατράχι” Σταύρος Κελέτσης. Επίσκεψη σε Λιμενικό και λιμάνι

Αλεξανδρούπολη: Στο… στοιχείο του βρέθηκε το “βατράχι” Σταύρος Κελέτσης. Επίσκεψη σε Λιμενικό και λιμάνι

Στο… στοιχείο του βρέθηκε χθες ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, το “βατράχι” όπως τον… βάφτισε το Evros-news.gr παλαιότερα για τις δηλώσεις του κατά της Τουρκίας και τις βουτιές στις βάθρες της Σαμοθράκης, δείχνοντας σθένος… βατραχάνθρωπου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από το γραφείο του, ο κ.Κελέτσης επισκέφθηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, συναντήθηκε με τον Λιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Πλοίαρχο Ευστράτιο Ψύρρα και στελέχη του Λιμενικού Σώματος, από τους οποίους ξεναγήθηκε στο σύγχρονο φουσκωτό σκάφος τύπου RAFNAR, που τις προηγούμενες μέρες κατέπλευσε στο λιμάνι. Το νέο σκάφος, που είναι εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα,διατέθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο μετά από αίτημα στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, που υποστήριξε ο Βουλευτής Έβρου.

Επίσης συναντήθηκε και συνεργάστηκε με τον Πρόεδρο του Ο.Λ.Α. Κώστα Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο  Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στη διαδικασία της ανάπτυξης του λιμένα.

Τέλος ο Βουλευτής ξεναγήθηκε στο τμήμα του λιμανιού, που χρησιμοποιείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ενημερώθηκε για τη δραστηριοποίησή τους στην περιοχή.