Δολοφονία Καραϊβάζ: Η επίσκεψη του στο Διδυμότειχο και ο… αποχαιρετισμός του πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

Δολοφονία Καραϊβάζ: Η επίσκεψη του στο Διδυμότειχο και ο… αποχαιρετισμός του πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη

Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης και άγρια δολοφονημένης στην Ρόδο φοιτήτριας από Διδυμότειχο Ελένης, αποχαιρέτισε τον εκτελεσθέντα δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ Γιώργο Καραϊβάζ.

Ο κ.Τοπαλούδης έκανε μάλιστα γνωστό, ότι ο δολοφονημένος δημοσιογράφος είχε επισκεφθεί το Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης και μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ο συγχωρεμένος Καραϊβάζ μαζί με την παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη και στελέχη της τηλεοπτικής εκπομπής του STAR όπου εμφανίζονταν ως χθες, βρέθηκαν στο σπίτι της οικογένειας Τοπαλούδη.
Έγραψε συγκεκριμένα ο Γιάννης Τοπαλούδης:
Αγαπητέ φίλε Γιώργο,
ΑΕΊΜΝΗΣΤΕ Γιώργο Καραϊβάζ,
γνωριστήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για μένα και την Κούλα, με τον βιασμό και τη μαρτυρική δολοφονία της Ελένης μας.
Επισκέφθηκες το σπιτικό μας στο Διδυμότειχο στο ετήσιο μνημόσυνο της κόρης μας, μαζί με την αξιαγάπητη σύζυγό σου. Μαζί με τη Ζήνα, τη φυσική αλλά και την τηλεοπτική της οικογένεια (γιατί ήσασταν όλοι σας μια οικογένεια).
Η συγκίνηση, η θλίψη και ο πόνος μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερος με τον τόσο αναπάντεχο χαμό σου, με την τόσο αποτρόπαια δολοφονία σου.
Δραμινέ φίλε Γιώργο, εκεί ψηλά που πας, αγκάλιασε την Ελένη μας μόλις τη συναντήσεις.
Καλή δύναμη στη σύζυγο και στο παιδί σου.
Ευχόμαστε πολύ σύντομα να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και οι άμεσοι και οι έμμεσοι δολοφόνοι σου.
Ας το συνειδητοποιήσουν οι εκάστοτε κυβερνώντες του τόπου μας κι ας πράξουν άμεσα (αν πράγματι θέλουν): επιτέλους τα ισόβια να είναι πραγματικά ΙΣΌΒΙΑ για τους δολοφόνους, τους βιαστές, τους παιδόφιλους.
Ιωάννης Τοπαλούδης
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΕΛΕΝΗΣ