Σαμοθράκη: Οι τιμές που αποφάσισε ο δήμος, για το Κάμπινγκ Φυσικής Διαβίωσης Πλατιάς

Σαμοθράκη: Οι τιμές που αποφάσισε ο δήμος, για το Κάμπινγκ Φυσικής Διαβίωσης Πλατιάς

Το δημοτικό συμβούλιο Σαμοθράκης σε συνεδρίαση του, αποφάσισε και καθόρισε τις τιμές που θα ισχύσουν στη φετινή τουριστική περίοδο για το Δημοτικό Κάμπινγκ Φυσικής Διαβίωσης
Πλατιάς του νησιού.

Στη συνεδρίαση η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία και καθορίστηκε το αντίτιμο με την αρίθμ. 63/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στους χρήστες του Δημοτικού Κάμπινγκ Φυσικής Διαβίωσης Πλατιάς Νήσου Σαμοθράκης για το έτος 2021, διαχωρίζοντας το Φ.Π.Α.13% από τις
συνολικές τιμές που καθορίστηκαν με την αρίθμ. 63/2020 απόφασή του για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Δημοτικού Κάμπινγκ Φυσικής Διαβίωσης Πλατιάς Νήσου Σαμοθράκης ως εξής:


ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ:
• Φοιτητές έκπτωση 50%
ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:
• Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 3,50 € ανά ημέρα (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α.13%
• Διαμονή με τροχόσπιτο όλο το έτος 400,00 € (συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠ.Α. 13%).

Η δημοτική αρχή του Νίκου Γαλατούμου, σε αντίθεση με την προκάτοχο της του Θανάση Βίτσα που δεν έκανε τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα, από πέρυσι το καλοκαίρι με την κατάθεση όλων των προαπαιτούμενων εγγράφων έκανε την υποβολή της δήλωσης γνωστοποίησης λειτουργίας του Δημοτικού Κάμπινγκ της Πλατιάς στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα, my business support, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.(ν.4442/2016 και ΚΥΑ8592/2017 ΦΕΚ1723/Β/19/05/2017).

Ως εκ τούτου, για πρώτη φορά το κάμπινγκ λειτουργεί υπό καθεστώς νομιμότητας και ο Δήμος Σαμοθράκης δύναται να εισπράττει αντίτιμο διαμονής.

Προηγήθηκε σειρά αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εγγραφή στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο και πολύμηνες προσπάθειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ