Θα γεμίσει νάρκες η περιοχή ανάμεσα σε Λάβαρα-Ασβεστάδες – Αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας στους κατοίκους

Θα γεμίσει νάρκες η περιοχή ανάμεσα σε Λάβαρα-Ασβεστάδες – Αυστηρή απαγόρευση κυκλοφορίας στους κατοίκους

Θα γεμίσει νάρκες από σήμερα έως τις 23 Απριλίου, η περιοχή του πεδίου βολής “Ψηλός Στάλος” ανάμεσα στα Λάβαρα Σουφλίου και τους Ασβεστάδες Διδυμοτείχου.

Κι αυτό γιατί ο στρατός θα καταστρέφει νάρκες που έχουν λήξει και θα μεταφερθούν στον “Ψηλό Στάλο” για να γίνουν οι ελεγχόμενες εκρήξεις. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της 50ης Ταξιαρχίας “ΑΨΟΣ”, γίνεται αυστηρή προειδοποίηση στον κόσμο να μην κινείται με οποιονδήποτε τρόπο στην περιοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος.

“Ανακοινώνεται ότι από 12 έως 23 Απριλίου 2021 από 08:00 Ω έως 16:00 Ω θα εκτελούνται καταστροφές ναρκών στο ΠΒ – ΠΑ «ΨΗΛΟΥ ΣΤΑΛΟΥ», στην περιοχή «ΤΑΦΟΣ».

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα χωριά: ΒΡΥΣΙΚΑ – ΚΥΑΝΗ – ΑΣΒΕΣΤΑΔΕΣ – ΜΑΥΡΟΚΚΛΗΣΙ – ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ –ΛΑΒΑΡΑ – ΚΙΣΣΑΡΙΟ – ΑΜΟΡΙΟ – ΨΑΘΑΔΕΣ.
Στην παραπάνω περιοχή, τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η κυκλοφορία ατόμων ή οχημάτων και ποιμνίων για αποφυγή ατυχημάτων. Όποιος, μετά το πέρας των καταστροφών, βρίσκει οποιοδήποτε θραύσμα, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ, αλλά να εντοπίζει τη θέση του και να ειδοποιεί αμέσως την πλησιέστερη αστυνομική ή στρατιωτική αρχή.