Ανοίγει 19 Απριλίου ο μεθοριακός σταθμός Νυμφαίας στη Ροδόπη και για επισκέπτες

Ανοίγει 19 Απριλίου ο μεθοριακός σταθμός Νυμφαίας στη Ροδόπη και για επισκέπτες

Ανοίγει από την Δευτέρα 19 Απριλίου και για επισκέπτες ο μεθοριακός σταθμός Νυμφαίας Ροδόπης σύμφωνα με πληροφορίες  του Evros-news.gr.

Η απόφαση έχει παρθεί από τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και αφορά τους δυο μεθοριακούς σταθμούς Νυμφαίας και Προμαχώνα αλλά και 9 αεροδρόμια. Θα μπορούν να μπαίνουν οι πολίτες χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή και οι Βούλγαροι, Ρουμάνοι, αλλά και οι επισκέπτες από Σερβία. ΗΠΑ, Βρετανία, Ισραήλ.

Την συγκεκριμένη θετική εξέλιξη… πάλεψε εδώ και πολύ καιρό ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Τσώνης που μαζί με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο πίεσαν έντονα τον κ.Θεοχάρη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν ολόκληρη η Περιφέρεια ΑΜΘ να μην έχει ούτε φέτος ανοιχτή δίοδο για τον οδικό τουρισμό από τα Βαλκάνια. Μάλιστα για το θέμα αυτό είχαν επικοινωνίες τόσο με τον ΕΟΔΥ όσο και με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Επίσης, ζήτησαν να εξεταστεί σε δεύτερη φάση, μετά το πιλοτικό άνοιγμα της Νυμφαίας να εξεταστεί και το άνοιγμα του Ορμενίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*