Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Κορονοπάρτι στο ΚΥΤ Φυλακίου με πρόσκληση του Διοικητή Κ. Δημητριάδη και χορούς, ποτά!!!

Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Κορονοπάρτι στο ΚΥΤ Φυλακίου με πρόσκληση του Διοικητή Κ. Δημητριάδη και χορούς, ποτά!!!

Κορονοπάρτι με απόφαση και πρόσκληση του Διοικητή Κωνσταντίνου Δημητριάδη στους εργαζόμενους να συμμετέχουν, πραγματοποιήθηκε την φετινή Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου και το Evros-news.gr, σας παρουσιάζει ένα μικρό, χαρακτηριστικό ΒΙΝΤΕΟ.

Σε εποχή κορονοϊού και εφαρμογής μέτρων αποφυγής διάδοσης του, με απαγόρευση παρόμοιων συναθροίσεων και επιβολή προστίμων ακόμα και για συγκέντρωση ελάχιστων ανθρώπων, ο κ.Δημητριάδης ενημέρωσε τους εργαζόμενους, μόνιμους συμβασιούχους και απασχολούμενους στις διάφορες ΜΚΟ, ότι στον χώρο των διοικητικών υπηρεσιών θα γίνει εκδήλωση για την Τσικνοπέμπτη. Δεκάδες άτομα λοιπόν, πάνω από 40, άλλα φορώντας μάσκες και τα περισσότερα όχι, αρκετοί να τις έχουν κατεβασμένες, διασκέδασαν με χορούς, τραγούδια, φαγητό και ποτά.

Ο ίδιος ο διορισμένος από την Κυβέρνηση Διοικητής του ΚΥΤ Φυλακίου Κωνσταντίνος Δημητριάδης, καθόταν με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι και χαμογελαστός παρακολουθούσε τους εργαζόμενους στις δομές φιλοξενίας να διασκεδάζουν, χωρίς να τηρείται φυσικά κανένα μέτρο προφύλαξης για το κορονοϊό. Μάλιστα κάποιοι από τους παρόντες κατέγραψαν την εκδήλωση με τα κινητά τους, αλλά τους ζητήθηκε να μην ανεβάσουν τίποτε στα social media για να μην έχει προβλήματα με το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου ο Διοικητής, που δεν θα έπρεπε να επιτρέψει αυτό το ΚΟΡΟΝΟΠΑΡΤΙ στον χώρο που είναι ο βασικός υπεύθυνος.

Ένα μικρό ΒΙΝΤΕΟ πάντως έφτασε στα χέρια του Evros-news.gr και σας το παρουσιάζουμε, αποφεύγοντας να δείξουμε τα πρόσωπα των εργαζομένων, γιατί ακόμα και αν κάποιος είχε τις αντιρρήσεις του, Διοικητή Δημητριάδη παρόντος, πάσα αντίρρηση παυσάτω. Όμως είναι στη διάθεση μας το κανονικό ΒΙΝΤΕΟ, στο οποίο διακρίνεται όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο Διοικητής του ΚΥΤ Φυλακίου σε κατάσταση… ευθυμίας να το διασκεδάζει στο κορονοπάρτι. Πάντως λαθρομετανάστες και αστυνομικοί δεν συμμετείχαν στους χορούς, τα τραγούδια και οινοποσία, αφού οι δεύτεροι επιτηρούσαν τους πρώτους στους χώρους που βρίσκονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Λέτε μαζί με την Τσικνοπέμπτη Διοικητής και εργαζόμενοι να γλεντούσαν γιατί προχωράει κανονικά η Κυβέρνηση στην επέκταση του ΚΥΤ και την αύξηση της χωρητικότητας του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Φυλακίου, παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής και ολόκληρου του Έβρου συνολικά;