Μηταράκης: Καλύπτει τον Διοικητή του ΚΥΤ Φυλακίου για το κορονοπάρτι παρουσία του

Μηταράκης: Καλύπτει τον Διοικητή του ΚΥΤ Φυλακίου για το κορονοπάρτι παρουσία του

Καλύπτει τον Διοικητή του ΚΥΤ Φυλακίου για το κορονοπάρτι που οργανώθηκε με δική του πρόσκληση και παρουσία, από υπαλλήλους μέσα στον χώρο των διοικητικών υπηρεσιών, όπου τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού… πήγαν περίπατο.

Το Evros-news.gr παρουσίασε την Παρασκευή 16 Απριλίου ένα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, όπου αρκετοί υπάλληλοι διασκεδάζουν με χορούς, τραγούδια και ποτά, χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προφύλαξης και τον Διοικητή Κωνσταντίνο Δημητριάδη να συμμετέχει μέσα στην καλή χαρά, κρατώντας ένα ποτήρι με ποτό στα χέρια. Το θέμα μας μάλιστα αναδημοσίευσαν και αθηναϊκά ΜΜΕ, επισημαίνοντας πως την στιγμή που γίνονται συνεχείς εκκλήσεις στον κόσμο να αποφεύγει τον συνωστισμό ή τα πρόστιμα πέφτουν βροχή από την Πολιτεία, ο κ.Δημητριάδης προσκάλεσε τους υπαλλήλους να διασκεδάσουν την Τσικνοπέμπτη. Πάλι καλά που δεν φώναξε και τους λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο ΚΥΤ και το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ να πάρουν μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ: Κορονοπάρτι στο ΚΥΤ Φυλακίου με πρόσκληση του Διοικητή Κ. Δημητριάδη και χορούς, ποτά!!!

Φαίνεται ότι ο Διοικητής του ΚΥΤ Φυλακίου, που συχνά επικαλείται την κομματική του ιδιότητα, ότι δηλαδή διορίστηκε στη θέση επειδή είναι χρόνια στέλεχος της Ν.Δ, έχει γερές πλάτες. Τον αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη δηλαδή, ο οποίος κανονικά θα έπρεπε να παρέμβει και είτε να τον… ξηλώσει, είτε να τον καλέσει έστω τυπικά σε απολογία. Αλήθεια, ο επίσης αρμόδιος για το ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης, την στιγμή που η αστυνομία κυνηγάει και επιβάλλει πρόστιμα για το παραμικρό στους πολίτες, δεν ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο γεγονός;

-makeleio.gr: Μας έχουν κλείσει μέσα και αυτοί… Κορονοπάρτι στο ΚΥΤ Φυλακίου με χορούς και ποτά!!!

-pro-news.gr: «Κορωνοπάρτι» στο ΚΥΤ Φυλακίου με χορούς και ποτά (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ