ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει η ανατριχιαστική περιγραφή του συζύγου της 37χρονης εγκύου που “έφυγε” στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκλονίζει η ανατριχιαστική περιγραφή του συζύγου της 37χρονης εγκύου που “έφυγε” στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Ράγισε καρδιές ο σύζυγος της 37χρονης εγκύου που άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, μαζί με το 7 μηνών αγέννητο γιο τους.

O Κώστας Μπακαλάκης, ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στην Αλεξανδρούπολη, μίλησε στην εκπομπή T-live της τηλεόρασης του ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου και συγκλόνισε με τις ανατριχιαστικές του περιγραφές. Όπως είπε, πήγε την έγκυο γυναίκα του την Τετάρτη με πόνους στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το μεσημέρι της Παρασκευής την οδήγησε μαζί με το αγέννητο παιδί τους στην τελευταία τους κατοικία και δεν μπορεί να πιστέψει στον άδικο χαμό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 37χρονης εγκύου: “Θα κάνω τα πάντα για να δικαιωθεί” (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δε μπορείτε να φανταστείτε τι κατάσταση βιώνουμε… Και από την πλευρά ότι έφυγαν δύο ζωές, αλλά και από τον τρόπου έφυγαν» είπε βουρκωμένος ο σύζυγος της 37χρονης γυναίκας που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Κάποια στιγμή την περασμένη Κυριακή, ένιωσε έντονους πόνους και αυτό μας οδήγησε στο νοσοκομείο. Φύγαμε από το νοσοκομείο με την εντύπωση ότι έχει πιθανή ουρολοίμωξη. Πέρασαν κάποιες ημέρες, οι πόνοι δεν ήταν τόσο έντονοι, αλλά ξαφνικά το βράδυ της Τετάρτης, οι πόνοι έγιναν πολύ έντονοι. Οι γονείς της έτρεξαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τη Δέσποινα να σφαδάζει από τους πόνους. Εγώ έφτασα 22.30, δε μπορούσαμε να μπούμε μέσα. Κάποια στιγμή κατάφερα να μπω μέσα, οι ίδιοι οι γιατροί με φώναξαν να πλησιάσω. Εκεί δεν θα πιστέψετε σε τι κατάσταση ήταν η Δέσποινα, ήταν χλωμή, μούσκεμα στον ιδρώτα, φώναζε, τη ρωτούσαν επανειλημμένα να τους πει που πονάει κι εκείνη έδειχνε την κοιλιά της, προσπαθούσαν να της πάρουν ούρα» ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Μπακαλάκης, ο οποίος τόνισε ότι οι γιατροί θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει πιο γρήγορα και όχι να περάσουν ώρες που η άτυχη γυναίκα σφάδαζε στους πόνους.

«Δεν με ειδοποίησαν ποτέ ότι εξέπνευσε. Η γυναίκα μου μου είπε στην τελευταία μας επικοινωνία ότι οι πόνοι της έχουν γίνει αβάσταχτοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δες όλη τη συγκλονιστική περιγραφή του στο T-live:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Καταγγελία-ξέσπασμα του πατέρα της αδικοχαμένης 37χρονης εγκύου: Υπήρξαν εγκληματικές αμέλειες στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης