Μητσοτάκης: Θέλω να επισκεφθώ πάλι τον γιο μου στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, πριν απολυθεί

Μητσοτάκης: Θέλω να επισκεφθώ πάλι τον γιο μου στο στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, πριν απολυθεί

Την επιθυμία να επισκεφθεί τον γιο του Κωνσταντίνο που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία σε στρατόπεδο της Αλεξανδρούπολης, εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας την Τρίτη σε στελέχη της Ν.Δ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας διαδικτυακό σεμινάριο στο πλαίσιο της «Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών Plus» της Νέας Δημοκρατίας από την Περιφέρεια ΑΜΘ, έκλεισε την παρέμβαση του λέγοντας ότι ελπίζει να έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί πάλι τον φαντάρο γιο του πριν αυτός απολυθεί αρχές Ιουνίου. Να επισημάνουμε ότι με απόφαση του ίδιου του Πρωθυπουργού και πατέρα του, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρέτησε και τους 8 μήνες της θητείας του(είναι τρίτεκνος) στο νομό Έβρου και συγκεκριμένα σε μονάδα Πυροβολικού της Αλεξανδρούπολης.

Όπως είπε ο κ.Μητσοτάκης:

“Να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη επίσκεψή μου στην Περιφέρεια, με την οποία εξάλλου γνωρίζετε ότι με συνδέουν πολλοί στενοί δεσμοί, οι οποίοι έγιναν ακόμα ισχυρότεροι από το γεγονός ότι ο γιός μου ολοκληρώνει τη θητεία του, όλη τη θητεία στον Έβρο, όπως ξέρετε.

Ελπίζω να μου δοθεί η δυνατότητα πριν απολυθεί να έχω την ευκαιρία να τον επισκεφτώ ακόμα μια φορά στο στρατόπεδό του στην Αλεξανδρούπολη”.