Απορρίφθηκε η Αλεξανδρούπολη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, λόγω εξόδων – Θα διεξαχθεί στην Πάτρα

Απορρίφθηκε η Αλεξανδρούπολη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, λόγω εξόδων – Θα διεξαχθεί στην Πάτρα

Απορρίφθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ η Αλεξανδρούπολη ως τόπος διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου και ψηφίστηκε ομόφωνα να γίνει αυτό στην Πάτρα.

Με ψήφους 21-0 το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ απέρριψε την πρωτεύουσα του Έβρου επειδή θα ήταν μεγαλύτερα τα έξοδα για τα σωματεία, αλλά και επειδή δεν υπάρχουν οι προδιαγραφές στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, αφού διαθέτει μόνο 6 κουλουάρ που δεν θεωρούνται αρκετά για αγώνες αυτού του επιπέδου.

Την πρόταση του δήμου Αλεξανδρούπολης μετέφεραν στη συνεδρίαση της διοίκησης τα μέλη της “Αναγέννησης” η οποία δεν κέρδισε τις εκλογές και έχει στις τάξεις της τον συντοπίτη μας Κώστα Γκατζιούδη, αλλά η πλειοψηφία του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε να απορρίψει την πόλη του Έβρου. Το αιτιολογικό ήταν πως τα έξοδα για τα σωματεία από τα νησιά θα ήταν περισσότερα, αν και πάρα πολλά είναι τα σωματεία από την Βόρεια Ελλάδα που είναι υποχρεωμένα να ταξιδέψουν και φέτος, όπως και πέρυσι, στην Πάτρα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που θα δ8ιεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της πόλης.