Συλλήψεις λαθρομεταναστών με μπαλτάδες, μαχαίρια σε Μυτιλήνη, Χίο – Τέτοια μας φέρνει και εδώ ο Μηταράκης

Συλλήψεις λαθρομεταναστών με μπαλτάδες, μαχαίρια σε Μυτιλήνη, Χίο – Τέτοια μας φέρνει και εδώ ο Μηταράκης

Αν το θέμα δεν ήταν σοβαρό και φυσικά δεν σηκώνει χιούμορ, θα λέγαμε… άντε και στα δικά μας. Συλλήψεις λαθρομεταναστών με μπαλτάδες και μαχαίρια, είχαμε τις τελευταίες ημέρες σε Μυτιλήνη και Χίο.

Συγκεκριμένα, στην Μυτιλήνη οι αστυνομικοί συνέλαβαν λαθρομετανάστες που είχαν μπαλτά και μαχαίρια, αιματηρή συμπλοκή με μαχαιρώματα σημειώθηκε μεταξύ αλλοδαπών στην δομή του Καρά Τεπέ, ενώ με μαχαίρι κυκλοφορούσε μετανάστης στη Χίο.

Φόβους ότι κάτι ετοίμαζαν οι τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν οπλισμένοι μέχρι τα… δόντια στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας στη Μυτιλήνη την Πέμπτη, εκφράζουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οι οποίοι διενεργούν προανάκριση για να μάθουν τι ήταν αυτό!


Στο όχημα βρέθηκε μια τσάντα που περιείχε ένα μπαλτά, τρία μαχαίρια με λάμες μήκους 15 και 25 εκατοστών και μια λίμα μήκους 33 εκατοστών, τα οποία κατείχαν από κοινού οι τρεις αλλοδαποί και κατασχέθηκαν. Οι τέσσερις δράστες παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και προς το παρόν κατηγορούνται μόνο για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Και μαχαίρωμα στο Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης

Άλλη μια αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών αναστάτωσε την δομή διαμονής στην περιοχή Μαυροβούνι ή Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Από τα στοιχεία της έρευνας που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε έναν άλλο μετανάστη με μαχαίρι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ένας λαθρομετανάστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στην Χίο την Πέμπτη, καθώς στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 15 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.

Πηγή: protothema.gr