Γ’ εθνική: Καλύτερη η Αλεξανδρούπολη FC, υποχρεώθηκε με δυο πέναλτι και κόκκινη σε ισοπαλία 2-2 στην Α.Ε Ευόσμου

Γ’ εθνική: Καλύτερη η Αλεξανδρούπολη FC, υποχρεώθηκε με δυο πέναλτι και κόκκινη σε ισοπαλία 2-2 στην Α.Ε Ευόσμου

Αν και ήταν καλύτερη σε όλο το παιχνίδι και παρ’ ότι η Αλεξανδρούπολη FC έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1 ένα τέταρτο πριν το τέλος του ματς, υποχρεώθηκε τελικά σε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Α.Ε.Ευόσμου, από έναν ανεκδιήγητο διαιτητή.

Έτσι η ομάδα του Έβρου δεν κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το γήπεδο των Διαβατών, αν και το δικαιούνταν, αλλά με γκολ των Μαλτέζου και Κώστα Πατσιώρα,  τουλάχιστον πήρε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Όλα κρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από ένα… άσφαιρο πρώτο 45λεπτο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν το πρώτο πέναλτι και προηγήθηκαν με τον Μπονέρι, αλλά η Αλεξανδρούπολη FC ισοφάρισε στο 67′ με τον Μαλτέζο και πήρε το προβάδισμα 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πατσιώρα. Εκεί… ανέλαβε δράση ο διαιτητής και πάνω στους πανηγυρισμούς απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Γκαϊδατζή!!! που είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη αν και κρατούσαν τη νίκη με αριθμητικό μειονέκτημα, ήρθε η ισοφάριση στο 87′ με ένα ακόμα πέναλτι που καταλόγισε ο ανεκδιήγητος διαιτητής και αμφισβητήθηκε έντονα από τους Εβρίτες. Το εκτέλεσε ο Δημόπουλος διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Κομεσίδης, Ζώτος, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α., Μαλτέζος, Τρανόπουλος, Καρακασίδης, Παγωνίδης.

Τελικά αποτελέσματα.
1ος όμιλος – 7η αγωνιστική
Εθνικός Σοχού-Νέστος Χρυσούπολης: 0-0
ΑΕ Εύοσμου-Αλεξανδρούπολη FC: 2-2
Πανδραμαϊκός-ΑΕ Διδυμοτείχου: 1-0
Ορφέας Ξάνθης-Αετός Οφρυνίου: 1-0
Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου-Άρης Αβάτου: 0-3
Απόλλων Παραλιμνίου-ΑΕ Αμπελοκήπων: 2-0
Ηρακλής-Αναγέννηση Θαλασσιάς :5-0 (24/4)
Ελπίδα Σαπών-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου : 3-0 α.α
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ