Έβρος: Ξεκινούν έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος της Εγνατίας οδού ΒΙ.ΠΕ-Αρδάνιο μετά το Πάσχα

Έβρος: Ξεκινούν έργα αποκατάστασης του οδοστρώματος της Εγνατίας οδού ΒΙ.ΠΕ-Αρδάνιο μετά το Πάσχα

Εργασίες αποκατάστασης του ευρισκόμενου σε τραγική κατάσταση σε αρκετά σημεία οδοστρώματος τη Εγνατίας οδού από την Βιομηχανική Περιοχή Αλεξανδρούπολης ως το Αρδάνιο, αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στα δύο ρεύματα και σε όλο το μήκος του συγκεκριμένου κομματιού και όχι σε έναν μόνο συγκεκριμένο χώρο, όπως έγινε πριν από μήνες. Θα αντικατασταθεί δηλαδή συνολικά ο ασφαλτοτάπητας και των δύο ρευμάτων για πολλά χιλιόμετρα και δεν θα γίνουν τοπικές παρεμβάσεις και μπαλώματα. Το έργο έχει αναλάβει η εταιρεία “ΑΚΤΩΡ” και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί και το ακριβές χρονοδιάγραμμα των έργων.

Προκειμένου φυσικά να μην υπάρξει μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών, θα επιλεγεί η μέθοδος που εφαρμόστηκε πριν από μήνες. Θα κλείνει δηλαδή η μια λωρίδα κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις και θα γίνονται τα έργα στην άλλη. Με στόχο το καλοκαίρι που αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση, να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.

Για την κατάσταση του οδοστρώματος στο κομμάτι Αρδάνιο-Αλεξανδρούπολη, το οποίο σε πολλά σημεία βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, το Evros-news.gr έχει αναφερθεί πολλές φορές. Πλέον, μετά και τα νέα διόδια που λειτουργούν στην περιοχή του Αρδανίου, δεν είναι δυνατόν οι οδηγοί να πληρώνουν κινούμενοι στο νομό Έβρου δυο φορές σε Μέστη και Αρδάνιο και να αντιμετωπίζουν τα σοβαρά προβλήματα με τον δρόμο.