ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα του Κ.Πατσιώρα και τα δυο ανύπαρκτα πέναλτι, που υποχρέωσαν σε ισοπαλία την Αλεξανδρούπολη FC

ΒΙΝΤΕΟ: Η γκολάρα του Κ.Πατσιώρα και τα δυο ανύπαρκτα πέναλτι, που υποχρέωσαν σε ισοπαλία την Αλεξανδρούπολη FC

Διαμαρτύρονταν έντονα, αν και είχαν δίκιο ακόμα και να… ουρλιάζουν, για την διαιτησία του ανεκδιήγητου Μιχαηλίδη του συνδέσμου Πέλλας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Ευόσμου και τα δυο ανύπαρκτα πέναλτι-εφεύρεση που καταλόγισε, υποχρεώνοντας τους σε ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο Διαβατών, οι άνθρωποι της Αλεξανδρούπολης F.C.

Ήρθε λοιπόν το ΒΙΝΤΕΟ με τις φάσεις που έκριναν το παιχνίδι, να επιβεβαιώσουν μέχρι κεραίας τις απόλυτα δικαιολογημένες αντιδράσεις των παικτών, τεχνικής ηγεσίας και διοικούντων της ομάδας του Έβρου, αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τόσο στον καταλογισμό του πρώτου όσο και στον καταλογισμό του δεύτερου πέναλτι, παράβαση δεν υπάρχει και οι παίκτες της Α.Ε.Ευόσμου παίρνουν… όσκαρ στο θέατρο. Αν υπήρχε VAR φυσικά θα έπρεπε να ακυρωθούν και οι δυο απαράδεκτες αποφάσεις. Αν πάντως κάποιος από τους υπεύθυνους της διαιτησίας στην ΕΠΟ δει το ΒΙΝΤΕΟ, θα πρέπει να στείλει σπίτι του τον ελεεινό Μιχαηλίδη.

Υπάρχει πάντως και μια φάση που θα σας… αποζημιώσει. Η γκολάρα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Πατσιώρα, που έδωσε το προβάδισμα στην Αλεξανδρούπολη FC, αν και το πρώτο γκολ του Μαλτέζου ήταν σπουδαίο σε δημιουργία και εκτέλεση. Απλά, μετά το 1-2 απ’ την υποδειγματική εκτέλεση φάουλ… ανέλαβε δράση ο απαράδεκτος διαιτητής ονόματι Μιχαηλίδης απ’ την Πέλλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γ’ εθνική: Καλύτερη η Αλεξανδρούπολη FC, υποχρεώθηκε με δυο πέναλτι και κόκκινη σε ισοπαλία 2-2 στην Α.Ε Ευόσμου