Έβρος: Πένθος για τον θάνατο της γιατρού KUMBOVA OGNYANA – Συλλυπητήριο ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου

Έβρος: Πένθος για τον θάνατο της γιατρού KUMBOVA OGNYANA – Συλλυπητήριο ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου

Θλίψη και πένθος σκόρπισε στον ιατρικό κόσμο του Έβρου αλλά και σε όλη την περιοχή του βορείου τμήματος του νομού, ο θάνατος από κορονοϊό της Βουλγάρας ιατρού KUMBOVA OGNYANA, η οποία προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και τα Κέντρα Υγείας Δικαίων και Ριζίων.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου εξέδωσε μάλιστα Ψήφισμα για την θλιβερή αναγγελία θανάτου της ιατρού KUMBOVA OGNYANA όπου αναφέρει: 

“Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια της ιατρού  KUMBOVA OGNYANA. Η KUMBOVA OGNYANA άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 59 ετών σε Νοσοκομείο της Βουλγαρίας, δίνοντας άνιση μάχη με τον κορονοϊό.

Ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, από τους πιο αγαπητούς γιατρούς στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου από το 2014, στο οποίο έως πρόσφατα προσέφερε τις υπηρεσίες της. Εργάστηκε στο Κ.Υ. Ριζίων, στο Γ.Ν. Διδυμοτείχου και με τελευταία μετακίνηση στο Κ.Υ. Δικαίων από το 2018 έως πρόσφατα.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία του Έβρου, η εκλιπούσα αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά της,

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στην οικογένεια  και τους οικείους της.
  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

Για το Δ.Σ του Ι.Σ.Ε.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ  ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ                                     ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ