Για την πασχαλιάτικη διαφήμιση της εταιρείας του 11880, η Θράκη… δεν υπάρχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την πασχαλιάτικη διαφήμιση της εταιρείας του 11880, η Θράκη… δεν υπάρχει (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθώντας κάποιος αυτές τις ημέρες, λίγο πριν το Πάσχα, το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας τηλεφωνικών πληροφοριών 11880, διαπιστώνει ότι η Θράκη… δεν υπάρχει!!!

Συγκεκριμένα, στην τηλεοπτική διαφήμιση που η συγκεκριμένη εταιρεία είχε δημιουργήσει το 2019 και ξαναπροβάλλεται τώρα, διαπιστώνει:

Στα 25 δευτερόλεπτα που διαρκεί, προβάλλονται με ένα χαρακτηριστικό ηχητικό παραδοσιακής μουσικής, διαδοχικά η Μακεδονία, η Ήπειρος, τα Επτάνησα, η Πελοπόννησος, η Κρήτη, τα νησιά του Αιγαίου και η Θεσσαλία με την Στερεά Ελλάδα. Μάλιστα για κάθε περιοχή αφιερώνονται 2 δευτερόλεπτα, ενώ χρωματίζεται στα κίτρινα που είναι και το χρώμα του 11880, ενώ υπάρχει και μια σούβλα με τον παραδοσιακό οβελία.

Η Θράκη όμως έχει παραληφθεί και οι άνθρωποι της διαφημιστικής που έφτιαξαν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό σποτ αλλά και η εταιρεία τηλεφωνικών πληροφοριών που το ενέκρινε για να προβληθεί, δεν ασχολήθηκαν με αυτό το σημαντικό ακριτικό κομμάτι της πατρίδας μας. Να αφιερώσουν άλλα 2 δευτερόλεπτα με ηχητικό από… ζωναράδικο που είναι το μουσικό σήμα κατατεθέν της περιοχής μας δηλαδή και αντί για 25” να είναι 27”. Είναι κάτι που μας το επεσήμαναν κάποιοι συντοπίτες μας και το αναφέρουμε, αφού όπως μας είπαν και αυτοί αποτελούν… πελάτες της συγκεκριμένης εταιρείας και τους ενόχλησε αφάνταστα αυτό το σνομπάρισμα της Θράκης.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ