Συνάντηση Αλκιβιάδη Στεφανή με τον δήμαρχο Σουφλίου Π.Καλακίκο και τον Μητροπολίτη κ.Δαμασκηνό

Συνάντηση Αλκιβιάδη Στεφανή με τον δήμαρχο Σουφλίου Π.Καλακίκο και τον Μητροπολίτη κ.Δαμασκηνό

Συνάντηση με τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.Δαμασκηνό, είχε χθες ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον Έβρο.

Η συζήτηση του με τον κ.Καλακίκο στο Δημαρχείο του Σουφλίου πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα της περιοχής μας. Αντάλλαξε απόψεις και προτάσεις για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου του και του δήμου Σουφλίου και διαπιστώθηκε ότι η στενή συνεργασία των ενόπλων Δυνάμεων και του Ελληνικού Λαού είναι στενή και άριστη, ενώ οι ένοπλες δυνάμεις έχουν την αγάπη, την εκτίμηση και την αμέριστη εμπιστοσύνη των πολιτών της περιοχής.

Κατά την επίσκεψη του στο Διδυμότειχο, ο Αλκιβιάδης Στεφανής πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου. Τον Υφυπουργό συνόδευε ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Στρατηγός Αναστάσιος Αλεξιάδης.

Ο Σεβασμιώτατος και ο Υφυπουργός είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν  ευχές εν όψει των εορτών του Πάσχα και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την περιοχή και έτερα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Μητροπολίτης κ.Δαμασκηνός για μια ακόμα φορά διαβεβαίωσε τον κ.Στεφανή ότι ο ιερός κλήρος και οι ακρίτες του Έβρου ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να συστρατευθούν με τις ένοπλες δυνάμεις της Πατρίδας, για την υπεράσπιση της ακεραιότητός της και των εθνικών της δικαίων.