Αλεξανδρούπολη: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, βγήκε σήμερα ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου!!!

Αλεξανδρούπολη: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, βγήκε σήμερα ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου!!!

-Τρία χρόνια η προηγούμενη δημοτική αρχή Βαγγέλη Λαμπάκη, στάθηκε ανίκανη ακόμα και την μελέτη να ολοκληρώσει

Μια σημαντική ημέρα είναι η σημερινή για την Αλεξανδρούπολη, αφού βγήκε στον “αέρα” ο διαγωνισμός για την κατασκευή του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για το έργο που είχε ανακοινωθεί το 2016 από τον αείμνηστο Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γιώργο Παυλίδη (θα πάρει το όνομα του το νέο Κλειστό της Αλεξανδρούπολης), έχοντας μάλιστα φροντίσει από τότε να δεσμεύσει και ποσό 3,9 εκατ. ευρώ. Δυστυχώς, για τα επόμενα 3 χρόνια η προηγούμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη στάθηκε ανίκανη ακόμα και την μελέτη να ολοκληρώσει και ως τον Ιούνιο του 2019 που ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης την έστειλε στον… πάγκο της αντιπολίτευσης, δεν έκανε τίποτα.
Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκος Αραμπατζής και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου, κατάφεραν κινούμενοι μεθοδικά και προγραμματισμένα, να βγήκε σήμερα 28 Απριλίου 2021 σε δημόσια δημοπρασία το συγκεκριμένο έργο και έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του. Σίγουρα είναι μεγάλη ημέρα για την Αλεξανδρούπολη και τον αθλητισμό της και δικαιολογημένα ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Θόδωρος Βουρδόλης έγραψε στην προσωπική του σελίδα την ευχάριστη είδηση. Συμπληρώνοντας επίσης για να προλάβει προσπάθεια οικειοποίησης από την προηγούμενη δημοτική αρχή του τέως δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη που στάθηκε ανίκανη να ολοκληρώσει ακόμα και την μελέτη και ένα σχόλιο γι’ αυτήν:

“Σχεδιάσαμε από το μηδέν το νέο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης και μόλις σε 18 μήνες το έργο βγήκε σήμερα 28/04/2021 σε δημοπρασία. Επιτέλους ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό στον δήμο μας είναι γεγονός και όχι απλά ένα σχέδιο στον τοίχο. Το θέλαμε όσο τίποτα και το πετύχαμε.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που εργαστήκαμε για αυτό και δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της αθλητικής κοινωνίας μας με την σπουδαία ιστορία σε αυτόν.
Υ. Γ. Και για να προλάβω την γνωστή φράση… “το 90% το βρήκατε έτοιμο” έχω όλα τα στοιχεία στην διάθεση του κάθε ένα σας ξεχωριστά για την δουλειά που κάναμε από την πρώτη ημέρα”.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ