Ορεστιάδα: Επικίνδυνος ο δρόμος κοντά στο Τελωνείο από καθίζηση που χρειάζεται άμεση αποκατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Επικίνδυνος ο δρόμος κοντά στο Τελωνείο από καθίζηση που χρειάζεται άμεση αποκατάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικίνδυνη καθίζηση έχει υποστεί σε ένα σημείο του ο δρόμος κοντά στο Τελωνείο του Ορμενίου και χρειάζεται άμεση παρέμβαση πριν προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ του Evros-news.gr, μπορεί το συγκεκριμένο σημείο που έχει υποχωρήσει εντελώς το οδόστρωμα και έχει μεταβληθεί σε… πηγάδι να βρίσκεται στην άκρη του δρόμου, λίγα μέτρα μετά το Τελωνείο, αλλά από το σημείο αυτό περνούν όπως είναι γνωστό πολύ βαριά φορτηγά και υπάρχει κίνδυνος να υποστεί νέα καθίζηση η άσφαλτος.

Επειδή ακριβώς αναγνωρίζουν το πρόβλημα, οι άνθρωποι του Τελωνείου κάλυψαν πρόχειρα το σημείο με ένα σιδερένιο πλέγμα για να μην πέσει και κανένας πεζός μέσα, κυρίως τη νύχτα που δεν μπορεί κάποιος να διακρίνει το μεγάλο πρόβλημα. Παράλληλα, τοποθέτησαν προειδοποιητικούς κώνους και ένα ακόμα προστατευτικό, αλλά όπως επισημάναμε, ακόμα και δίπλα από αυτά να περάσει μια νταλίκα αφού το Τελωνείο είναι ανοιχτό όλο αυτό το διάστημα για την μεταφορά προϊόντων, ανά πάσα στιγμή ελλοχεύει ο κίνδυνος.

Όποιος και αν έχει την ευθύνη για το σημείο αυτό του δρόμου στο Ορμένιο, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ή ο δήμος Ορεστιάδας, αυτό που απαιτείται άμεσα, είναι να υπάρξει παρέμβαση για να μην… τρέχουμε κατόπιν εορτής όλοι μαζί. Κι επίσης, σίγουρα η εικόνα που αντικρύζει κάποιος επισκέπτης ερχόμενος από την Βουλγαρία, μόνο… κολακευτική δεν είναι για την χώρα μας.