Στεφανία Λυμπερακάκη: Λίγο πριν την Εurovision, η Εβρίτισσα τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Στεφανία Λυμπερακάκη: Λίγο πριν την Εurovision, η Εβρίτισσα τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της

H Εβρίτισσα τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη, λίγο πριν την εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι χώρισε.

Η 18χρονη συντοπίτισσα μας, με καταγωγή από το Σοφικό Διδυμοτείχου και το Θούριο Ορεστιάδας, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία αλλά θα τραγουδήσει για την χώρα μας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έκανε γνωστό πως χώρισε από τον σύντροφό της James Heuvelmans έπειτα από δυόμιση χρόνια σχέσης.

Η 18χρονη Στεφανία ήταν ζευγάρι με τον Ολλανδό τραγουδιστή, που επίσης έχει εκπροσωπήσει την χώρα του στον παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Fource.  Η σχέση τους τελείωσε ξαφνικά, παρότι οι δυο τους έμοιαζαν πολύ ερωτευμένοι και ανέβαζαν συχνά κοινά στιγμιότυπα στα social media.

«Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξουμε χωριστούς δρόμους. Χωρίς καμία αμφιβολία, είσαι το πιο απίθανο άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, κόσμε, είμαστε ακόμα φίλοι» έγραψε χαρακτηριστικά η Στεφανία Λυμπερακάκη.

Εξίσου τρυφερή ήταν όμως και η ανάρτηση του James για την αποκάλυψη του χωρισμού τους. «Μετά από 2,5 όμορφα χρόνια, η Stef και εγώ καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ο καθένας τον δρόμο του. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις υπέροχες στιγμές που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τη Stef. Κοιτάζω πίσω σε αυτά τα όμορφα χρόνια με μεγάλη ευτυχία. Ευτυχώς, δεν συνέβη τίποτα κακό, που μας οδήγησε να κάνουμε αυτήν την επιλογή. Το επιλέξαμε μαζί και είναι το καλύτερο και για τους δύο. Εύχομαι στη Stef καλή επιτυχία σε όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνει και θα συνεχίσω να την υποστηρίζω για πάντα».

Πηγή: protothema.gr