Τον Εβρίτη που εμβολιάστηκε πρώτος κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, συνάντησαν σήμερα Κικίλιας, Δ.Μιχαηλίδου

Τον Εβρίτη που εμβολιάστηκε πρώτος κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, συνάντησαν σήμερα Κικίλιας, Δ.Μιχαηλίδου

Τον Εβρίτη Μιχάλη Γιοβανίδη, τον πρώτο εμβολιασθέντα πολίτη κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, συνάντησαν σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως αναφέρει, σε ανάρτησή του στο facebook ο υπουργός Υγείας κ.Κικιίλιας ο 88χρονος κ.Γιοβανίδης που κατάγεται από το χωριό Ρίζια Ορεστιάδας, ζούσε πολλά χρόνια στην Αθήνα και είναι φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, του είπε ότι «το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο».

Κορονοϊός: Ποιος είναι ο Μιχάλης Γιοβανίδης από τα Ρίζια Ορεστιάδας, που εμβολιάστηκε πρώτος στην Ελλάδα

«Το μόνο που μπορεί να σε σώσει είναι το εμβόλιο», μου είπε ο Μιχάλης Γιοβανίδης, ο πρώτος συμπολίτης μας που εμβολιάστηκε δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας.
Ήταν πολύ χαρούμενος που είναι προστατευμένος και μου έκανε εντύπωση η ζωντάνια και ο δυναμισμός που εξέπεμπε.

Τον συναντήσαμε σήμερα που επισκεφτήκαμε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Μελίσσια, μαζί με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου και ανταλλάξαμε ευχές με ωφελούμενους και προσωπικό.

Η Επιχείρηση «Ελευθερία» προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, πάντα με ασφάλεια και σεβασμό προς τους πολίτες. Πλέον, όλοι οι πολίτες άνω των 30 ετών μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους.
Στην ηλικιακή ομάδα 45-49 που άνοιξε το Μ. Σάββατο, μέχρι χθες βράδυ είχαν κλείσει τα ραντεβού τους 170.000 συμπολίτες μας”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*